banner123
banner01
banner03

LAYANAN INTI

Tinjauan LAB

  • EMC Laboratory

    Laboratorium EMC

    Anbotek ngagaduhan laboratorium EMC anu terkenal di dunya, kalebet: dua metodeu 3-méter kamar kamar antrum gelombang pinuh (frékuénsi tés dugi ka 40GHz), opat kamar taméng, hiji rohangan uji éléktrostatik (ESD), sareng hiji laboratorium anti gangguan. Sadaya pakakasna didamel sareng didamel ku Jérman ROHDE & SEHWARZ, SCHWARZBeck, Switzerland EMC Rakan, Amérika AGILENT, TESEQ sareng perusahaan-perusahaan internasional anu luhur di industri. TAMBIH DEUI

  • Radio frequency laboratory

    Laboratorium frékuénsi radio

    RF Lab diwangun ku puluhan ahli téknologi komunikasi nirkabel senior sareng insinyur, kalebet Cina SRRC, EU RED, Amérika Serikat FCC ID, Kanada IC, Jepang TELEC, Korea KC, Malaysia SIRIM, sertifikasi produk nirkabel RCM Australia di langkung ti 40 nagara sareng daérah. TAMBIH DEUI

  • Electrical safety laboratory

    Laboratorium kaamanan listrik

    Laboratorium Kasalametan mangrupikeun salah sahiji laboratorium pangpayunna anu didirikeun dina Anbotek Testing, ngalayanan uji coba kaamanan sareng sertifikasi sababaraha barang produk éléktronik sareng listrik komérsial sareng bumi. Kalayan alat uji anu canggih, pangalaman anu euyeub dina proyék kaamanan sareng langkung ti 20 insinyur téknis propésional, Lembaga Tés Anbotek tiasa pinuh nyumponan sarat konsumén pikeun tés sareng sertifikasi. TAMBIH DEUI

  • New energy battery laboratory

    Laboratorium batré énergi anyar

    Dina raraga kerjasama sareng ningkatkeun sareng transformasi industri batré, Anbotek Testing parantos nguatkeun pisan investasi dina batré neundeun énergi sareng laboratorium batré listrik dina sababaraha taun ka pengker, ningkat sababaraha instrumen sareng alat uji batré, sareng ngenalkeun insinyur aki senior sareng teknisi. TAMBIH DEUI

  • Food Contacts and Consumer Goods Laboratory

    Kontak Kadaharan sareng Laboratorium Barang Konsumén

    Kami gaduh mangtaun-taun panilitian téknis sareng pangalaman tés téknis dina bidang bahan kontak kadaharan. Widang anu diaku ku CNAS sareng CMA ngaliput syarat-syarat kendali kasalametan bahan kontak katuangan ayeuna dina lingkup global. Laboratorium barang konsumén mangrupikeun ahli aktipitas alat-alat éléktronik, mobil, cocooan, tékstil sareng uji coba produk konsumen sanés, évaluasi kinerja sareng paningkatan jasa lembaga. TAMBIH DEUI

  • Reliability Laboratory

    Laboratorium réliabilitas

    Laboratorium Réliabilitas Anbotek Testing Institution mangrupikeun lembaga jasa téknis khusus dina tés produk éléktronik sareng listrik. Fokus kana kinerja produk sareng panilitian reliabilitas sareng ngabantosan palanggan pikeun ningkatkeun kualitas produk. TAMBIH DEUI

  • Automotive New Materials & Components Laboratory

    Laboratorium Bahan & Komponén Anyar Otomotif

    Laboratorium Bahan & Komponén Otomotif mangrupikeun laboratorium pihak katilu anu ngahususkeun dina uji produk otomotif. Ayeuna, perusahaan parantos kéngingkeun sertifikasi CNAS, CMA sareng CCC tina bahan interior otomotif. Kami tiasa nyayogikeun anjeun layanan kalayan hiji-atap kualitas luhur sareng profesional dina lapangan uji sipat fisik bahan hiasan interior / luar, uji VOC bahan sareng bagian, uji aksesoris awak otomatis, jst. TAMBIH DEUI

  • Intelligent lighting energy efficiency & light performance laboratory

    Efisiensi énergi cahaya calakan & laboratorium kinerja lampu

    Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina jasa sertifikasi internasional dina bidang sertifikasi efisiensi énergi cahaya. Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu saé sareng sababaraha konsumén sareng akumulasi puluhan rébu kasus sertifikasi anu suksés. Dina waktos anu sasarengan, éta ngagaduhan hubungan anu caket sareng UL, BV, ETL, EPA, DLC, TUV SUD, TUV Rheinland sareng lembaga-lembaga sanés di Jérman, sareng ngagaduhan kaunggulan anu jelas dina saluran kerjasama. TAMBIH DEUI

  • International transfer service

    Jasa mindahkeun internasional

    Transfer internasional sareng sertifikasi Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan Anbotek parantos kalibet dina sertifikasi internasional langkung ti 10 taun, sareng parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub di CCC, SABER (baheula SASO), SONCAP, TUV MARK, CB, GS, UL, ETL, SAA sareng bidang sertifikasi sanés. TAMBIH DEUI

  • Photovoltaic laboratory

    Laboratorium Photovoltaic

    Salaku panyadia modul modél fotovoltaik sareng tés komponén sareng jasa sertifikasi di Cina, Anbotek Testing Co., Ltd. ngagaduhan alat tés canggih internasional sareng parantos diidinan sareng diaku ku CNAS, CBTL, TUV, sareng sajabana, nyayogikeun jasa kaamanan sareng kualitas anu relevan pikeun industri fotovoltaik global. TAMBIH DEUI

3/3
3/3

SAHA KAMI

Laboratorium Kepatuhan Anbotek Shenzhen Limited (Disingkat jadi Anbotek, Kode saham 837435) mangrupikeun badan uji coba pihak katilu anu komprehensif, mandiri, berwibawa kalayan jaring jasa di sapanjang nagara. Kategori produk jasa kalebet Internet of Things, produk komunikasi 5G / 4G / 3G, mobil pinter sareng komponenana, énergi énggal, bahan énggal, aerospace, angkutan karéta, pertahanan nasional sareng industri militér, intelijen buatan, lingkungan ékologis sareng sajabana.

SEKTOR PELAYANAN

  • Testing

    Nguji

    Jasa tés anu propésional sareng ketat TAMBIH DEUI
  • Certification

    Sértipikasi

    Otoritas oténtikasi data auténtikasi teu bias TAMBIH DEUI
  • Solution

    Solusi

    Solusi propésional pikeun méréskeun masalah sirkulasi sertifikasi produk, sahingga dunya pikeun ngabagi produk anu berkualitas TAMBIH DEUI
  • Top-up Services

    Jasa Top-up

    Jasa top-up kanggo nyayogikeun pelatihan global, manajemén, jasa top-up inspeksi pikeun kapuasan anjeun, pikeun ngajaga nilaina. TAMBIH DEUI
<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>