Lab réliabilitas

Tinjauan Lab

Anbotek reliabiliti lab mangrupikeun organisasi jasa téknis khusus dina pamariksaan produk éléktronik sareng listrik. Museurkeun kana panilitian reliabiliti kinerja produk sareng ngabantosan palanggan dina perbaikan kualitas produk. Ti pamekaran produk, produksi, kinerja produk akhir, kintunkeun ka jasa saatos-penjualan, meunteun kahirupan produk, ningkatkeun kualitas produk, sareng ngirangan résiko produk. Ngurangan biaya pikeun konsumén sareng ngawangun mérek. Ayeuna, CNAS, CMA sareng sababaraha sértipikasi anu aya hubunganana parantos diala. Ladenan hiji-eureun tina jasa uji coba dugi ka jasa téknis.

Kamampuhan Laboratorium

Komposisi Laboratorium

• Laboratorium lingkungan iklim

• laboratorium semprot uyah

• laboratorium kelas panyalindungan Kandang (IP)

• laboratorium lingkungan mékanis

• laboratorium lingkungan terpadu

Eusi Tés

• Ékspérimén lingkungan: suhu luhur, suhu handap, panas beueus konstan, panas lembab silih gentian, parobihan suhu, siklus kombinasi suhu / kalembaban, semprot uyah nétral, semprot asétat, tambaga ngagancangan semprot asétat, tahan cai IP, tahan lebu IP, UV, lampu xenon

• Percobaan lingkungan mékanis: geter, shock, turun, tabrakan, perlindungan IK.

• Percobaan lingkungan sepuh: MTBF, uji hirup sepuh, sepuh ozon, korosi gas.

• Percobaan lingkungan anu sanés: nyolok, goyang kawat, hirup kancing, korosi kesang, korosi kosmétik, ISTA, noise, resistansi kontak, résistansi isolasi, résistansi tekanan, tahan seuneu, tilu uji geter suhu / kalembaban terpadu.

Kategori Produk

• Produk éléktronik sareng listrik

• Produk perjalanan anu cerdas (mobil kasaimbangan, mobil pulas, skuter, sapédah listrik)

• Drone, robot

• transportasi pinter

• Rail

• Batré neundeun énergi, batré listrik

• produk médis pinter

• Parabot éléktronik pulisi

• Alat éléktronik khusus bank

• Alat éléktronik sakola

• manufaktur éléktronik industri peralatan éléktronik

• modul nirkabel / base station

• Ngawaskeun alat-alat éléktronik kaamanan

• Produk listrik

• Bahan otomotif sareng komponenana

• Produk pencahyaan

• Wadah pengiriman


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>