Ngeunaan Anbotek

  • IMG_6938
  • IMG_1564
  • IMG_8570
  • IMG_9832
  • 20
  • 68
  • IMG_PITU_20210327_120623
ab_logo

Profil Perusahaan

Laboratorium Kepatuhan Anbotek Shenzhen Limited (Disingkat jadi Anbotek, Kode saham 837435) mangrupikeun badan uji coba pihak katilu anu komprehensif, mandiri, berwibawa kalayan jaring jasa di sapanjang nagara. Kategori produk jasa kalebet Internet of Things, produk komunikasi 5G / 4G / 3G, mobil pinter sareng komponenana, énergi énggal, bahan énggal, aerospace, angkutan karéta, pertahanan nasional sareng industri militér, intelijen buatan, lingkungan ékologis sareng sajabana Kami tiasa nyayogikeun jasa téknis sareng solusi pikeun uji coba, sertifikasi, debugging, standar panilitian sareng pamekaran, sareng pangwangunan laboratorium pikeun lembaga, palanggan brand, pembeli asing sareng panyadia e-commerce lintas batas. Salaku uji coba kota sértipikasi sareng platform sertifikasi téknologi publik publik pikeun Énergi Anyar, Kekecapan Énergi Lampu, Maker, Perdagangan Luar Negeri, Produk Éléktronik sareng Internét Hal. Anbotek parantos kéngingkeun kapercayaan langkung ti 20.000 palanggan perusahaan kalayan jasa kualitas luhur salami 15 taun. Dina 2016, Anbotek suksés didaptarkeun dina National Equalities and Exchange Quotations (Disingget jadi NEEQ) sareng mangrupikeun lembaga pengujian komprehensif anu munggaran di Shenzhen anu daptar dina NEEQ.

Anbotek parantos diakréditasi ku kode lab CNAS, CMA sareng NVLAP (600178-0), diaku ku CPSC, FCC, UL, TUV-SUD, TUV Rheinland CBTL, KTC sareng badan internasional sareng organisasi anu sanés. Anbotek mangrupikeun laboratorium CCC sareng CQC anu ditunjuk. Laporan tés sareng sertipikat diaku ku langkung ti 100 nagara sareng daérah kalebet Amérika Serikat, Inggris sareng Jérman sareng sajabana Anbotek ngagaduhan kualifikasi pikeun nyayogikeun data anu henteu bias. Hasil uji coba sareng laporan diaku sacara internasional.

1

Waktos pendirian

2004

2

Waktos ka pasar

2016

4

Laporan Akumulatif

0,26M

3

Jumlah kumulatif konsumén

20000

5

Basis sareng laboratorium

6

5 (1)

Anak perusahaan sareng toko

12

i1

Integritas

Karyawan Anbotek ngajengkeun integritas sareng nganggap integritas salaku prinsip dasar. Karyawan Anbotek komitmen pikeun nyayogikeun data sareng laporan anu sains sareng akurat.

i2

Tim

Karyawan Anbotek ngagaduhan tujuan anu sami, tindakan anu tetep, sareng silih rojong. Karyawan Anbotek bakal damel babarengan pikeun ngahontal tujuan.

i3

Profesi

Karyawan Anbotek komitmen pikeun nyiptakeun nilai sareng ngembangkeun solusi téknologi anyar pikeun paménta pasar. Anbotek tujuanana pikeun mayunan pamekaran téknologi anyar sareng ngajaga kapamimpinan téknologi.

i4

Palayanan

Karyawan Anbotek merhatoskeun kabutuhan karyawan, ngubaran unggal pasangan kalayan kaikhlasan, sareng urang Ambo fokus kana kabutuhan pelanggan sareng ngalayanan konsumén nganggo téknologi profesional.

i5

déwasa

Jalma-jalma Anbotek komitmen pikeun ngawangun organisasi diajar sareng ningkatkeun diri. Jalma-jalma Anbotek tuwuh babarengan sareng konsumén sareng perusahaan pikeun ngawujudkeun harga diri.

Budaya Perusahaan

vision

Anbotek · Visi

Janten pamimpin anu paling dipihormat dina industri uji coba sareng sertifikasi lokal Cina

Profésional ngabéréskeun masalah sirkulasi sertifikasi produk Cina

Nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng nyiptakeun kamampuan sareng padamel

Janten pamimpin anu paling dipihormat dina industri uji coba sareng sertifikasi lokal Cina

Anbotek · Misi

Dina raraga nangtayungan kaséhatan sareng kaamanan manusa, perlindungan lingkungan, hemat tanaga sareng jasa

Nyayogikeun layanan mandeg kanggo palanggan dina bidang pamariksaan, idéntifikasi, tés sareng sertifikasi

mission

Sejarah Pangwangunan

history 1

2018 taun

• Stasion TV Satelit Shenzhen "BERITA SPOT" nyiarkeun program "pilem telepon sélulér"

• Walikota sareng pamimpin Kota Changsha anu sanés nganjang ka Hunan Anbotek.

• The Nanfang Daily nyebarkeun tulisan khusus ngeunaan "Anbotek Sacara ketat server pikeun kualitas zona ékonomi khusus Shenzhen".

• Anbotek ngaluluskeun penilaian NVLAP AS di tempat di tempat deui.

• Anobek meunang gelar kehormatan tina Merk Terkenal 6 Shenzhen.

2017 taun

• Janten Pusat Sertifikasi Kualitas Cina CQC Kontraktor Laboratorium.

• Dihormatan ku Komite Inovasi Téhnologi sareng Élmu Téhnologi Shenzhen.

• Dihargaan ku Komisi Élmu sareng Téhnologi Shenzhen Sistem Énergi Kendaraan Énergi Anyar Nguji Platform Téknologi Publik.

• Hunan Anbotek didirikeun sareng dioperasikeun sacara praktis, sareng Anbotek mimiti asup kana bidang pengujian lingkungan.

• jasa téknis Anbotek didaptarkeun sareng muka bab anyar dina bagian jasa laboratorium Anbotek.

• Meunang "organisasi uji coba pihak katilu anu paling dipercaya Cina" ku Asosiasi Manajemén Kualitas Éléktronika China.

• Anbotek Shenzhen meunang ngahargaan perusahaan berteknologi tinggi nasional.

• Anak perusahaan tina perusahaan alat-alat-Zhongjian ngagaduhan kahormatan perusahaan berteknologi tinggi nasional.

2017
2016

2016 taun

• Suksés didaptarkeun di National Equities Exchange and Quotation (NEEQ), kode saham: 837435.

• Dilélérkeun Rakan Pangsaéna Terbaik di Daérah Cina Kidul Grup TUV SUD salami 7 taun berturut-turut.

• Komite Inovasi Téhnologi sareng Élmu Teknologi Téhnologi Shenzhen.

• Ngahiji sareng akuisisi perusahaan alat-alat Zhongjian, jasa produk ngalibatkeun peralatan reliabiliti lingkungan Sunda & D sareng pabrik.

• Meunangkeun kualifikasi laboratorium CCC anu dikelola ku Sertifikasi Nasional sareng Administrasi Akréditasi.

2015 taun

• nampi panghormatan pasangan pangsaéna ti KTC Korea.

• Nampi kahormatan Platform Perdagangan Luar Negeri Komisi Ékonomi sareng Perdagangan.

• Tés Énergi Batré Énergi Anyar sareng Sértipikasi Layanan Inovasi Sertifikasi diumumkeun ku Panitia Élmu sareng Téhnologi Inovasi Shenzhen Élmu sareng Téhnologi Service. Proyék énggal pikeun koméntar umum.

• Ngadegkeun Dongguan Anbotek.

2015
2014

2014 taun

• Meunang kahormatan perusahaan berteknologi tinggi nasional.

• Produk pencahayaan LED efisiensi énergi sareng kinerja cahaya platform jasa téknologi publik kéngingkeun kahormatan organisasi inovasi ku Biro Élmu Téhnologi sareng Kacamatan Nanshan.

• Guangzhou Anbotek didaptarkeun sareng didirikeun.

• Ningbo Anbotek didaptarkeun sareng didirikeun.

2013 taun

• Dihormatan ku Dana Élmu Teknologi Téhnologi SME Kementerian Élmu sareng Téhnologi.

• penghormatan pasangan taunan pangsaéna pikeun TUV SUD Group Cina Kidul.

• Uji produk éléktronik sareng platform jasa publik sertipikasi meunang panghormatan tina Dana Inovasi Téhnologi UKM Kamentrian Élmu sareng Téhnologi.

2013
cof

2010 taun

• Meunangkeun otorisasina organisasi KTC di Koréa, sareng jilid bisnis KC urutan kahiji di industri.

• Anbotek Pengcheng didaptarkeun sareng didirikeun di Kacamatan Baoan Shenzhen.

2008 taun

• Mimiti diakréditasi ku CNAS (Sértipikat No .: L3503) sareng mangrupikeun laboratorium swasta munggaran anu nampi akreditasi ieu.

2008
2004

2004 taun

• Tanggal 27 Méi 2004, pangadeg perusahaan, Mr. Zhu Wei, ngadirikeun Anbotek Testing di Taman Ilmu Pengetahuan sareng Téhnologi Shenzhen Nanshan.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>