Lab Lingkungan Ékologis

Tinjauan Lab

Anbotek Eco-Environment Lab mangrupikeun panyayogi téknologi tés kaamanan lingkungan eko-lingkungan. Spésialisasi dina pengujian lingkungan sareng konsultasi, prosés rékayasa tata cara lingkungan pamaréntahan, panarimaan parantosan, verifikasi lingkungan, perusahaan tilu uji coba limbah sareng jasa sanésna. Nyayogikeun palayanan khusus pikeun palanggan, ti pamekaran program, survey situs, sampling dugi ka analisis laboratorium, produksi laporan sareng analisis hasil pikeun nyayogikeun layanan mandeg.

Kamampuhan Laboratorium

Widang Pangujian

• Cai sareng cai limbah

• kelas biologis

• Hawa sareng knalpot

• Sedimen taneuh sareng cai

• Runtah Padet

• Sora, geter

• Radiasi

• hawa jero rohangan, tempat umum

Komposisi Laboratorium

• laboratorium rutin

• Laboratorium dasar

• laboratorium organik

• laboratorium Mikrobiologi

• Nguji di tempat

Item Tés

• Pangujian cai sareng cai limbah: cai permukaan, cai darat, cai nginum domestik, limbah domestik, cai limbah médis, cai limbah industri tina sababaraha industri, eusi tés utami nyaéta 109 cai permukaan, tés cai jero taneuh lengkep, sareng tés pinuh ku cai minum;

• Spésiés biologis: total jumlah koloni, coliforms tinja, total coliforms, Escherichia coli, coliforms tahan panas, jst;

• Gas sareng gas knalpot: hawa lingkungan, gas knalpot terorganisir di sababaraha industri, gas buang anu teu teratur, jst. Parameter tés anu utami nyaéta VOCs sareng SVOCs;

• Sedimen taneuh sareng cai: tés kasuburan taneuh, deteksi logam beurat taneuh, deteksi zat organik taneuh;

• Runtah padet: idéntifikasi karacunan sampah padet, deteksi logam beurat, deteksi bahan organik;

• Sora, geter: noise lingkungan, noise kahirupan sosial, noise noise plant, geter, jsb.

• Radiasi: sababaraha jinis radiasi pengion, radiasi éléktromagnétik, hawa di jero rohangan, tempat umum: deteksi hawa di jero ruangan, deteksi hawa di tempat umum, jst;


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>