Lab Konsumén

Tinjauan Lab

Lab Produk Konsumén Anbotek ngahususkeun kana sagala jinis sertifikasi anu aya hubunganana pikeun alat-alat éléktronik, mobil, cocooan, tékstil, sareng sajabana, ti tés dugi ka téknologi pikeun masihan anjeun layanan mandeg. Pikeun ngabantosan perusahaan pikeun nyumponan sarat pangaturan barang-barang konsumén dina sababaraha nagara di panjuru dunya, pikeun nyegah résiko. Ngabantosan palanggan pikeun ngawangun sistem pencegahan résiko perusahaan, sareng merhatoskeun inpormasi peringatan ngeunaan produk konsumén di sababaraha nagara dina waktos langsung, sahingga ngaréspon dina munggaran kalina, supados produk na nyumponan peraturan anu cocog sareng netepkeun standar kualitas produk sasuai.

Kamampuhan Laboratorium

Kategori Produk

• Produk éléktronik sareng listrik

• produk otomotif

• cocooan

• Tékstil

• Jati

• Produk barudak sareng produk perawatan

Laboratorium

• laboratorium organik

• laboratorium anorganik

• Lab mesin

• laboratorium analisis komponén

• laboratorium fisik

Item Service

• Tes RoHS ngahontal uji Tés terlarang zat ELV

• Tés PAHS hidrokarbon poliklikik aromatik

• Tés O-bénzéna Phthalates

• Tés halogén

• Tés logam beurat Tés instruksi bungkusan Éropa sareng Amérika

• Tés instruksi batré Éropa sareng Amérika

• Tés WEEE

• Disiapkeun dina Lembar Data Kasalametan Bahan (MSDS)

• Tés POP polutan organik

• uji coba California 65

• Tés Produk Barudak CPSIA

• Idéntifikasi kelas logam

• Analisis komponén total non-logam

• Pangujian cocooan doméstik sareng asing (GB 6675, EN 71, ASTM F963, AZ / NZS ISO 8124, jst.)


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>