Rekrut Sacara Sosial

Posisi

Departemen rekrutmen

Lokasi damel

Jumlah rekrutmen

Ngaleupaskeun waktos

Penjual Luar Negeri

Syarat rekrutmen pikeun salesman luar negeri

1. Pikiran terbuka, pinter komunikasi sareng batur, kalayan kasadaran jasa anu saé.

2. Ngartos industri uji coba sareng sertifikasi, sareng promosikeun uji coba sareng sertifikasi.

3. Pangalaman penjualan, Cina peuntas laut langkung dipikaresep.

4. Wilujeng gabung sareng kami, perusahaan kami bakal nyayogikeun platform kanggo masihan pangwangunan anu langkung saé.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>