Lab Kasalametan Éléktrik

Tinjauan Lab

Laboratorium Kasalametan Listrik Anbotek mangrupikeun salah sahiji laboratorium pangpayunna perusahaan anu nyayogikeun uji coba kaamanan sareng sertifikasi pikeun sababaraha proyék dina produk listrik sareng éléktronik komérsial sareng padumukan. Organisasi uji coba Anbotek ngagaduhan alat-alat uji coba anu canggih sareng instrumen. Éta ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina rékayasa kaamanan sareng langkung ti 20 insinyur téknis propésional, anu tiasa pinuh nyumponan kabutuhan tés sareng sertifikasi palanggan.

Kamampuhan Laboratorium

Wengkuan Jasa

• Ngabantosan palanggan dina ngaleungitkeun bahaya kaamanan poténsial nalika desain produk, sapertos clearance, jarak tempuh, sareng evaluasi desain struktural pikeun nyingkahan leungitna modifikasi kapang.

• Ngalaksanakeun tés listrik, évaluasi struktural, sareng ngalebetkeun laporan Inok pikeun tahap sertifikasi pra-produk.

• Komunikasi sareng badan sertifikasi sareng polah atas nami klien pikeun ngalaksanakeun dokumén aplikasi, anu tiasa ngahémat waktos aplikasi sareng ngirangan gangguan pikeun palanggan dina prosés aplikasi.

• Ngabantosan klien pikeun nanganan audit pabrik sareng ngabantosan pikeun ngaréspon patarosan anu aya dina audit pabrik. Bantosan pabrikan pikeun ngalaksanakeun konsultasi standar tanaga kaamanan SAFETY, nyéwa fasilitas laboratorium.

Rentang Pangujian

Cerdas PD ngecas gancang, komplek inverter calakan, bumi pinter, peralatan rumah tangga pinter, produk pencahayaan cerdas, produk téknologi inpormasi generasi anyar, produk audio sareng video cerdas, alat-alat manufaktur anu canggih, sockets palinter, alat médis, kaamanan sareng pangukuran alat-alat pangawasan sareng alat kontrol Ngantosan.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>