Koréksi pikeun tés EMC anu gagal

MAKMAL EMC

laboratory1
laboratory4
laboratory2
laboratory5
laboratory3
laboratory6

JASA UJI EMC

Desain Skéma EMC

Sakabeh prosés EMC sareng dukungan téknis pikeun desain awal panilitian sareng pamekaran produk, sareng nyayogikeun desain référénsi lengkep sareng dokumén téknis. Nyayogikeun dukungan teknis dina situs sareng kustomisasi produk anu dipersonalisasi pikeun ngabantosan palanggan ningkatkeun, solusi produksi massal ilmiah sareng wajar.

Tés EMC

Éta tiasa nguji pikeun CE, FCC, 3C sareng proyek sertifikasi sanésna. Sareng laboratorium ogé dilengkepan ku alat uji éléktronika otomotif, tiasa nguji sababaraha jinis komponén payun otomotif. Kami nyayogikeun jasa uji kasaluyuan éléktromagnétik, punten ngadamel pasini sateuacanna.

Pangubaran EMC

Pikeun konduksi, radiasi sareng item uji coba sanés ngalangkungan standar sampel tés pikeun nempatkeun bongbolongan paningkatan sareng cara anu penting, pananggulangan, ngabantosan palanggan pikeun ngirangan gangguan produk, pikeun ngahontal tujuan ngalirkeun tés.

Sewa Lab EMC

Pikeun tés prediksi awal palanggan sareng saatos kagagalan tés. Laboratorium tiasa diséwa pikeun palanggan pikeun sababaraha auténtikasi, sampel tiasa dikirim langsung, atanapi konsumén nyalira sumping kana tés situs, punten ngadamel pasini sateuacanna.

PERALATAN EMC

Surge devices

Parangkat lonjakan

Value Added Services Being your strategic partner, we can provide the following free services a) free one-to-one consulting services to solve all the testing and certification problems encountered in the global market access of your products. b) the authenticity inquiry service of reports and certificates. c) the recommendation of high quality suppliers. We have a database of 50,000 qualified suppliers (manufacturers) in China,

Parangkat uji éléktrostatik ESD éléktrostatik

CE Certification Advantage We can test and prepare, customize the perfect, impeccable and unquestionable test reports in accordance with European LVD, EMC, ROHS, RED, MD Directives and Regulations. The quality and lead time of the testing and certification will surprise you and more than the price we offer.

Dilaksanakeun alat uji anti gangguan

Local Services: Compared with large institutions such as TUV, SGS and Intertek, our price is only one third of theirs, together with shorter lead time. Free retest service is also available. You need to send samples only one time, all the testing and certification can be completed in our own lab in Shenzhen, China.

anteneu periodik log (30MHz-1GHz)

Conduction test receiver(9KHz-3GHz)

Panarima uji konduksi (9KHz-3GHz)

Quality Assurance: If Anbotek has the chance to be designated as your laboratory in China, the test results from our laboratory for your Chinese supplier, whether pass or fail, we will inform you truthfully at the first time to prevent from false reports and non-conformity products.

Spéktrométer uji radiasi (10Hz-26.5GHz)


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>