Lab Modél Photovoltaic

Tinjauan Lab

                  Laboratorium Anbotek Photovoltaic (laboratorium pihak katilu fotovoltais swasta munggaran di nagara éta).

Kamampuhan Laboratorium

Kauntungannana Unit Usaha Photoboltaic Anbotek

• Anbotek ngagaduhan alat-alat anu paling canggih dina bidang fotovoltaik. Éta nganggo alat uji photovoltaic impor sapertos diimpor Passan, Lexus, ESPECT, sareng sajabana, kalayan presisi tinggi. Éta masihan anjeun kualitas total pikeun sadaya aspek tina ranté industri sadayana, ti pamekaran produk, produksi, penjualan dugi ka aplikasi téknis. Jaminan.

• Nyayogikeun anjeun siklus pamariksaan sareng sertifikasi langkung gancang sareng harga anu langkung nguntungkeun pikeun ngabantosan pabrik PV ngahémat waktos sareng biaya uji.

• Ngagaduhan pasangan jasa kualitas, ngaréspon gancang 24 jam sapoé, ningkatkeun épisiénsi jasa sareng kualitas, sareng masihan anjeun pangalaman jasa anu taliti.

• Mungkin pikeun méréskeun sadaya masalah tés sareng sertifikasi anjeun dina hiji tempat, ngajantenkeun sertifikasi uji langkung gampil.

Tés & Jasa Sertifikasi

Éta ngagaduhan percobaan anu komprehensif ngeunaan modul fotovoltaik laboratorium kinerja listrik, laboratorium réliabilitas lingkungan, laboratorium ketahanan panas, laboratorium ultraviolét anu dipercepat, laboratorium mékanika mékanis, laboratorium silika fotovoltaik, laboratorium EVA photovoltaic, laboratorium kotak simpang, jsb kamar. Lulus Déwan Akréditasi Nasional Kualifikasi Laboratorium CNAS sareng Sertifikasi CMA. Ayeuna, éta ngagaduhan kamampuan tés anu sacara nasional dikenal tina ranté industri sapertos komponén volt, komponén photovoltaic, bahan baku atah fotovoltaik, sareng pembangkit listrik fotovoltaik. "ANBOTEK Photovoltaic Business Unit" mangrupikeun organisasi uji koperasi TUV Jérman, sareng tanggel waler pikeun sertifikasi bahan modul fotovoltaik (kotak simpang, konektor, backplane, EVA, silikon, sareng sajabana). "Divisi Photovoltaic ANBOTEK" didasarkeun kana fotovoltaic GB / T 9535, IEC 61215, IEC 616146, UL 1703, IEC 61730, IEC 61646 sareng standar anu sanés, pikeun pabrik modul fotovoltaik, padagang, jst, pikeun ngalaksanakeun jasa uji coba pihak katilu . Nyayogikeun CE, UL, CQC sareng jasa sertifikasi nasional sanés.

Pamariksaan Stasion Tenaga Listrik

"Divisi Photovoltaic Anbotek" dumasarkeun kana IEC62124, IEC 62446, CNCA / CTS0004 sareng standar sanésna, pikeun pangwangunan sistem fotovoltaik sareng operator, pikeun ngalaksanakeun uji coba, idéntifikasi, jasa panarimaan pihak katilu. Dugi ka ayeuna, aya langkung ti 100 proyék kumulatif pikeun tés pembangkit listrik PV sareng jasa penilaian rajin di industri, sareng langkung ti 100 unit jasa pikeun modul inspeksi kadatangan modul PV sareng uji laboratorium modul PV.

Pelayanan Pengawasan

Dina prosés pangwangunan proyék stasiun kakuatan fotovoltais, "Anbotek Photovoltaic Business Department" nyayogikeun palanggan modul pengawasan modul PV sareng pangawasan produksi inverter PV sareng jasa sanésna pikeun mastikeun yén komponén pembangkit listrik sareng inverter aya dina pengadaan, manufaktur sareng instalasi di tempat . Kriteria desain sareng panarimaan. Ngaliwatan jasa pengawasan propésional kami, palanggan tiasa mésér produk peralatan fotovoltaik kualitas luhur, sacara efektif ngirangan biaya operasi pembangkit listrik fotovoltais sareng tingkat kagagalan anu salajengna, janten periode penghasilan pembangkit listrik fotovoltais investasi bakal tetep stabil salami lami.

Proyék Pambébasan Kemiskinan Photovoltaic Pamaréntah

Proyék Penanggulangan Kemiskinan PV nargétkeun "ngadistribusikaeun proyék-proyék pembangkit listrik fotovoltais" anu diwangun di kampung-kampung anu dilanda kamiskinan, rumah tangga miskin, sareng jalma-jalma miskin. "Unit Usaha Photovoltaic ANBOTEK" kami bakal aktip ilubiung dina tés profesional pikeun proyék-proyék pangentasan kamiskinan fotovoltais. Nganalisis sareng ngaevaluasi tingkat kinerja sareng kualitas modul PV sareng pembangkit listrik pikeun palanggan, épisiénsi sistem sacara umum, anu nyababkeun dégradasi kinerja umum modul PV sareng stasiun kakuatan sareng tingkat pangaruhna; dumasar kana kabutuhan investasi sareng pembiayaan, nganalisis sareng meunteun penilaian kapasitas pembangkit listrik pembangkit listrik PL; Kalemahan anu aya dina prosés évaluasi pembangkit listrik photovoltaic nunjukkeun paningkatan pikeun ningkatkeun kapasitas pembangkit listrik pembangkit listrik.

TUV

"Anbotek Photovoltaic Business Unit" mangrupikeun organisasi uji kooperatif TUV Jérman, sareng tanggel waler pikeun sertifikasi bahan modul fotovoltaik (kotak simpang, konektor, backplanes, EVA, silikon, sareng sajabana).

IEC

"Divisi Photovoltaic Anbotek" didasarkeun kana fotovoltaics GB / T 9535, IEC 61215, IEC 616146, UL 1703, IEC 61730, IEC 61646 sareng standar anu sanés, pikeun pabrik modul fotovoltaik, padagang, jst, pikeun ngalaksanakeun jasa uji coba pihak katilu . Nyayogikeun CE, UL, CQC sareng jasa sertifikasi nasional sanés.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>