EMC Lab

Tinjauan Lab

        Anbotek ngagaduhan laboratorium EMC kasaluyuan éléktromagnétik anu terkenal di dunya, kalebet: dua kamar mérek anétroik pinuh (frékuénsi tés dugi ka 40 GHz), kamar anu dijagaan, ruang uji éléktrostatik (ESD), sareng laboratorium anti gangguan. Sadaya alat-alatna didamel sareng diwangun ku Rohde & Sehwarz, Schwarzbeck, Mitra Swiss EMC, Agilent, Teseq, sareng perusahaan-perusahaan internasional anu luhur.

Kamampuhan Laboratorium

Program Sértipikasi

• Éropa: CE-EMC, E-Mark, jsb;

• Asia: CCC, CQC, SRRC, BSMI, NCC, MSIP, VCCI, PSE, jsb;

• Amérika: FCC SDOC, FCC ID, ICES, IC, jsb;

• Australia sareng Afrika: RCM, jst;

Daérah Palayanan

• Masalah EMI Test / Debug / Laporan

• EMS Test / Debug / Laporan masalah

• Sértipikasi EMC Internasional

• Ngabantosan Palanggan pikeun Desain EMC

• Ngabantosan Palanggan pikeun Pelatihan Insinyur EMC

• Konsultasi Statuta sareng Standar EMC Internasional

• Laboratorium kanggo séwa

Item Tés

• Émisi Anu Dijalankeun

• kakuatan gangguan

• gangguan magnét (XYZ)

• Émisi Radiasi (dugi ka 40GHz)

• Émisi palsu

• harmoni & Flicker

• ESD

• Urang Sunda / S

• EFT

• ngabahekeun

• C / 5

• IBU

• DIPS

• Kekebalan Gelombang Cincin

Ngawengku Kategori Produk

Alat-alat téknologi inpormasi generasi anyar, alat-alat catu daya anu teu tiasa kahalangan (UPS), produk audio / video / siaran, alat-alat rumah tangga, alat-alat listrik sareng alat-alat anu sami, lampu listrik sareng alat-alat anu sami, éléktronika otomotif sareng produk modul anu aya hubunganana, produk industri, médis sareng ilmiah , Alat-alat listrik médis, produk industri, alat panjagaan éléktronik kaamanan panjagaan, produk listrik, transportasi karéta.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>