Laporan Panilitian

Pilarian Sértipikat

Sistem milarian sertipikat Anbotek

1. Eusian nami pelamar lengkep sareng nomer sertipikat tina pananya anu anjeun peryogikeun dina kotak input (mangga lebetkeun nomer laporan hungkul kanggo laporan, sareng kecap akses login nyaéta tanggal réngsé kasus, dinten, bulan sareng taun. Upami laporan sertipikat dina 11 Juni 2017 réngsé, kecap akses login nyaéta 11062017).

2. Punten entong nganggo konci rohangan nalika ngeusian formulir.

3. Sértipikat anu henteu lulus tina aplikasi Anbotek henteu kalebet dina panilitian.

4. Upami sertipikat anjeun henteu acan aya, panginten bijil anjeun henteu acan lebet kana basis data kami. Mangga kontak kami.

Kusabab prinsip karusiahan inpormasi pelanggan, sistem panilitian ieu ngan ukur tiasa mastikeun validitas nomer sertipikat anu anjeun pénta sareng inpormasi produk dasar.

Inpormasi kontak:

Cik Guo

Telp: 86-0755-26053656

Fax: 86-755-26014772

Alamat email: Service@anbotek.com

Kusabab prinsip karusiahan inpormasi pelanggan, sistem panilitian ieu ngan ukur tiasa mastikeun validitas nomer sertipikat anu anjeun pénta sareng inpormasi produk dasar.

Catetan / laporan panilitian laporan sareng pernyataan saham uji anbotek:

1. Layanan panilitian ieu ngan ukur lumaku pikeun palanggan anu parantos nandatanganan perjanjian tés anu dipercayakeun sareng perusahaan kami pikeun ngariksa prosés tés sampelna sareng mariksa hasil uji sampelna. Hasil tés ahir tina sampel tunduk kana laporan tés anu sacara formal dikintunkeun ku perusahaan urang ka palanggan.

2. Tanpa otorisasina tertulis perusahaan urang, teu aya anu kedah nyonto, nyetak deui atanapi nganggo data pamundut ieu dina bentuk sanés; Tanpa konfirmasi tinulis perusahaan urang, data pamilarian ieu henteu ngagambarkeun evaluasi tina sampel anu dikintunkeun sareng bahan produk anu sami diwakilan ku sampel, ogé henteu ngagaduhan pangaruh sertifikasi.

3. Karugian ékonomi anu disababkeun ku konsumén, perusahaan atanapi pihak katilu mana waé kusabab palanggaran panggunaan salah sahiji otoritas pamilarian nyalira, kanyaho haram batur atanapi otorisasina anu sanés ku batur wajib ditanggung ku konsumén nyalira, sareng perusahaan moal nanggung tanggung jawab hukum.

4. Upami nasabah ngagaduhan bantahan kana hasil pamundut, mangga ngahubungi perusahaan kami dina waktosna. Perusahaan kami bakal parios deui dina waktos anu munggaran sareng ngabantosan kanggo ngungkulanana.

5. Sértipikat henteu tiasa dipendakan upami:

1) meureun éta sertipikat anu anjeun pénta teu acan dilebetkeun kana database kami.

2) inpormasi pamundut tina sertipikat anu anjeun lebetkeun lepat; Punten scan salinan sertipikatna sareng kirimkeun ka service@anbotek.com. Kami bakal ngawalon sareng ngawalon gancang-gancang.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>