Kualifikasi sareng Horner

  • CNAS Accreditation certificate Sértipikat Akréditasi CNAS
  • CBTL authorization certificate Sertipikat otorisasina CBTL
  • Certificate of Acceptance_Anbotek Sertipikat Panarimaan_Anbotek
  • MiCOM Cert Revised Expiry Date 2021 - Shenzhen Anbotek Compliance Laboratory Ltd MiCOM Tertip Terakhir Tanggal Kadaluarsa 2021 - Laboratorium Kepatuhan Anbotek Shenzhen Ltd.
  • SAA qualification authorization Otorisasi kualifikasi SAA
  • Authorized by Hong Kong EMSD Diotorisasi ku Hong Kong EMSD
  • German TUV-EMC authorization certificate Sértipikasi otorisasina TUV-EMC Jérman
  • Qualification certificate for inspection and appraisal of import and export commodities Sertipikat kualifikasi pikeun pamariksaan sareng penilaian komoditas impor sareng ekspor
  • Two integration management system evaluation certificate Dua sertipikat evaluasi sistem manajemen
  • Beijing car and home - third party laboratory accreditation certificate Mobil sareng bumi Beijing - sertipikat akreditasi laboratorium pihak katilu
  • UL Lighting Witness Authorization Qualification Kualifikasi otorisasina Lampu UL
  • Italy NB1282 authorization Italia NB1282 otorisasi
  • Korea KTC Partner Certificate Sértipikat Mitra Koréa KTC
  • DGM Authorization Certificate Sértipikat DGM Otorisasi
  • US CEC Energy Efficiency Authorization Certificate Sértipikasi Otoritas Énergi CEC Énergi AS
  • CQC Subcontracted laboratory certificate Sértipikat laboratorium CQC
  • CMA Accreditation Certificate Sértipikat Akréditasi CMA
  • CCC Desiganated Laboratory Certificate Sértipikat Laboratorium CCC Desiganated
  • Global-mark Authorization Certificate Sertifikat otorisasina tanda global
  • CPSC Laboratory Recognition Certificate Sértipikat Pangakuan Laboratorium CPSC
  • NVLAP Accreditation Certificate(EMC+RF) Sértipikat Akréditasi NVLAP (EMC + RF)
  • VOP-026 EU Accreditation Certificate Sertipikat Akréditasi VOP-026 EU
  • High-Tech Enterprise Certificate Sértipikat Perusahaan Tinggi-Tech
  • Technology innovation fund for small and medium-sized technology-based enterprises Dana inovasi téknologi pikeun perusahaan dumasar téknologi leutik sareng sedeng
  • Canada IC recognition certificate Sertipikat pangakuan IC Kanada
  • FCC Accrediation Akréditasi FCC

Sertipikat otorisasi

1

Sértipikat Akréditasi CNAS CN

2

Sértipikat Akréditasi CNAS EN

3

Sertipikat pangakuan IC Kanada

4

Sertifikat otorisasina tanda global

5

Sértipikat Akréditasi CMA

6

Sertipikat Akréditasi VOP-026 EU

7

Sértipikat Pangakuan Laboratorium CPSC

8

Sértipikat Perusahaan Tinggi-Tech

9

Sértipikasi Otoritas Énergi CEC Énergi AS

10

Sértipikat laboratorium CQC

11

Sértipikat Laboratorium CCC Desiganated

12

Sértipikat DGM Otorisasi

13

Sértipikat Akréditasi NVLAP (EMC + RF)

14

Wengkuan Akréditasi NVLAP (EMC + RF)

15

Sértipikasi otorisasina TUV-EMC Jérman

16

Kualifikasi otorisasina Lampu UL

17

Sértipikat Mitra Koréa KTC

18

Italia NB1282 otorisasi

19

Dana inovasi téknologi pikeun perusahaan dumasar téknologi leutik sareng sedeng

20

Diotorisasi ku Hong Kong EMSD

21

Akréditasi FCC

22

Otorisasi kualifikasi SAA

23

Sertipikat kualifikasi pikeun pamariksaan sareng penilaian komoditas impor sareng ekspor

24

Sertipikat otorisasina CBTL

25

Mobil sareng bumi Beijing - sertipikat akreditasi laboratorium pihak katilu

26

MiCOM Tertip Terakhir Tanggal Kadaluarsa 2021 - Laboratorium Kepatuhan Anbotek Shenzhen Ltd.

27

Sertipikat Panarimaan_Anbotek 2021-12-13

28

Dua sertipikat evaluasi sistem manajemen


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>