Lab Bahan Kontak Kadaharan

Tinjauan Lab

Anbotek gaduh mangtaun-taun panilitian téknis profesional sareng pangalaman uji coba dina bidang bahan kontak kadaharan. Widang anu diaku ku CNAS sareng CMA ngaliput syarat-syarat kendali kaamanan ayeuna tina bahan kontak kadaharan di panjuru dunya, fokus kana kaamanan bahan kontak kadaharan di nagara sareng daérah saalam dunya. Kontrol sareng interpretasi peraturan nasional / régional sareng standar pikeun bahan kontak pangan. Ayeuna, éta ngagaduhan kamampuan jasa uji coba sareng konsultasi tina puluhan nagara di dunya, sareng tiasa diékspor ka Cina, Jepang, Korea, Uni Éropa sareng nagara-nagara anggotana (sapertos Perancis). , Italia, Jérman, sareng sajabana), Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, pabrik bahan kontak pangan nyayogikeun jasa uji coba sareng sertifikasi hiji-hiji.

Kamampuhan Laboratorium

Kategori Produk

• Peralatan méja: alat makan, mangkok, sumpit, sendok, cangkir, piring, jst.

• Alat dapur: pariuk, sekop, papan rendang, alat dapur stainless steel, jst.

• Wadah kemasan tuangeun: sagala rupa kantong bungkus tuangeun, wadah tuangeun inuman, jst.

• Parabot dapur: mesin kopi, juicer, adun, ketel listrik, kompor nasi, oven, oven microwave, jst.

• Produk barudak: botol orok, pacifier, cangkir nginum orok, jst.

Tés Standar

• Uni Éropa 1935/2004 / EC

• AS FDA 21 CFR Bagian 170-189

• Bagian Jerman LFGB 30 & 31

• Kaputusan Menteri Italia 21 Maret1973

• Jepang JFSL 370

• Perancis DGCCRF

• Koréa Standar Kabersihan Pangan KFDA

• Cina GB 4806 séri sareng GB 31604 séri

Item Tés

• Tés sénsori

• Migrasi pinuh (résidu évaporasi)

• Total ékstraksi (ekstrak kloroform)

• Konsumsi kalium permanganat

• Jumlah total volatil organik

• Tés nilai peroksida

• Tés zat fluoresensi

• Kapadetan, titik lebur sareng uji leyur

• Logam beurat dina pewarna sareng uji dekolorisasi

• Analisis komposisi bahan sareng ngalapis tés migrasi logam khusus

• Pelepasan logam beurat (timbel, cadmium, kromium, nikel, tambaga, arsénat, beusi, aluminium, magnésium, seng)

• Jumlah migrasi spésifik (migrasi melamin, migrasi formaldehida, migrasi fenol, migrasi phthalate, migrasi kromium heksavalén, jst)


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>