Lab efisiensi énergi cahaya

Tinjauan Lab

        Anbotek gaduh sistem uji fotométer anu disebarkeun optik GMS-3000 (daérah kamar poék: 16m X 6m), 0,5m integral sphere, 1.5m thermaticatic integral sphere, 2.0m remote integral sphere, high power LM80 sistem uji sepuh, ISTMT suhu naékna tés Instrumén, rohangan sepuh suhu luhur, sistem uji biosafety cahaya pikeun lampu sareng sistem lampu (IEC / EN 62471, IEC 62778), téstrobik téstik sareng jinis alat uji bantu listrik sanés. Anbotek tiasa nyayogikeun jasa mandeg kanggo produk anjeun, sareng sadaya proyek uji coba sareng sertifikasi ayeuna tiasa réngsé di Anbotek Testing Lab.

Kamampuhan Laboratorium

Otorisasi Laboratorium

• Program Akréditasi Laboratorium Nasional (NVLAP) Laboratorium Terakreditasi (Kodeu Lab: 201045-0)

• Agénsi Perlindungan Lingkungan AS (EPA) Laboratorium Lampu Resmi (EPA ID: 1130439)

• Laboratorium Terakreditasi DLC AS

• Fakta Lampu Didaptarkeun Laboratorium Pangujian

• Laboratorium Pangujian Accredited California CEC

• Laboratorium Terakreditasi EU ErP

• laboratorium terakreditasi VEET Australia

• Laboratorium Terakreditasi Saudi SASO

Proyék Sértipikasi

• Sertifikasi Star Énergi AS (Star énergi)

• Sértipikasi DLC AS (Program DLC)

• Program US DOE (Program DOE)

• Sertifikasi California CEC (Judul CEC 20 & 24 Sertifikasi)

• Program Label Fakta Lampu DOE

• Program Label Fakta Lampu FTC

• Sertifikasi Efisiensi Énergi Éropah Éropa (Arahan ErP)

• Sertifikasi Efisiensi Énergi VEET Australia (Program VEET)

• Sertifikasi Kekecapan Energi IPART Australia (Program IPART)

• Sertifikasi Efisiensi Énergi Saudi (Sértipikasi SASO)

• Program Label Énergi Cina


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>