Sertifikasi Internasional

Tinjauan Lab

Usaha sertifikasi internasional Anbotek parantos aya dina bisnis langkung ti 10 taun, sareng parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina CCC, KC, KCC, SABER (baheula SASO), SONCAP, tanda TUV, CB, GS, UL, ETL, SAA sareng bidang sertifikasi sanés , khususna kanggo Koréa Kidul. Sertifikasi KC sareng sertifikasi TUV SUD Jérman ngagaduhan kaunggulan mutlak di Cina. Palanggan anu parantos kami laksanakeun kalebet ZTE, Huawei, BYD, Foxconn, Haier sareng perusahaan domestik sareng asing anu terkenal. Dina waktos anu sami, Anbotek Testing aktip ngaréspon panggilan nagara, nyayogikeun sagala rupa nagara sareng uji coba sareng sertifikasi sareng jasa téknis sapanjang Beubeur sareng Jalan, mawa harepan anyar di dunya.

Kamampuhan Laboratorium

Jasa Sadia

• Amérika Kalér: FCC, FDA, UL, ETL, DOT, NSF, EPA, CSA, IC

• Komisi Éropa: CE, GS, CB, e-mark, RoHS, WEEE, ENEC, TUV, ngahontal, ERP

• Cina: CCC, CQC, SRRC, CTA, laporan GB

• Jepang: VCCI, PSE, JATE, JQC, s-mark, TELECOM

• Korea: KC, KCC, MEPS, e-sayaga

• Australia / Selandia Baru: SAA, RCM, EESS, ERAC, GEMS

• Rusia: GOST-R, CU, FAC, FSS

• Hongkong sareng Hongkong, Cina: OFTA, EMSD, s-mark

• Singapura: SPRING, PSB

• Teluk 7 sareng Wétan Tengah: SABER, GCC, SONCAP, KUCAS, Afrika Kidul NRCS, Kenya PVOC, Algeria CoC

• Argéntina: IRAM, iraom

• Taiwan, Cina: BSMI, NCC

• Méksiko: NOM,

• Brazil: UCIEE, ANATEL, INMETRO

• India: BIS, WPC

• Malaysia: SIRIM

• Karajaan Kamboja: ICS


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>