Warta

  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi WEEE?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi WEEE?

    1. Naon sertifikasi WEEE?WEEE teh singketan tina Waste Electrical and Electronic Equipment.Dina raraga leres nungkulan jumlah badag runtah listrik jeung éléktronik ieu jeung ngadaur mulangkeunana sumberdaya berharga, Uni Éropa ngaliwatan dua diréktif nu boga dampak signifikan dina ele...
    Maca deui
  • Naon standar nasional anyar GB 4943.1-2022?

    Naon standar nasional anyar GB 4943.1-2022?

    Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi ngarilis béja panganyarna yén standar nasional GB4943.1-2022 "Video Audio, Téknologi Inpormasi sareng Peralatan Téknologi Komunikasi Bagian I: Syarat Kasalametan" , anu dirilis dina 19 Juli 2022, sareng bakal sacara resmi. ...
    Maca deui
  • A Perkenalan singket pikeun sertifikasi PSB Singapura

    A Perkenalan singket pikeun sertifikasi PSB Singapura

    1. Definisi pikeun sertifikasi PSB: Sertifikasi PSB mangrupakeun sertifikasi kaamanan wajib di Singapura, tur euweuh sarat pikeun kasaluyuan éléktromagnétik.Sertipikat tanda kaamanan PSB dikaluarkeun ku Badan Standar Produk Singapura.Perlindungan konsumen Singapura...
    Maca deui
  • Bubuka ringkes kana sertipikat BSMI Taiwan

    Bubuka ringkes kana sertipikat BSMI Taiwan

    1. Bubuka BSMI: BSMI téh singgetan tina “Biro Standar, Metrologi jeung Inspeksi”.Numutkeun kana pengumuman Kamentrian Perekonomian Taiwan, ti 1 Juli 2005, produk éléktronik sareng listrik anu asup ka pasar Taiwan di Cina bakal ...
    Maca deui
  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi KC Korea?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi KC Korea?

    1. Definisi sertifikasi KC: Sertifikasi KC nyaéta sistem sertifikasi kaamanan pikeun alat listrik sareng éléktronik di Korea.Nyaéta, sertifikasi logo KC.KC mangrupikeun sistem sertifikasi kaamanan wajib anu dilaksanakeun ku Institut Téknologi sareng Standar Korea (KATS) dina Januari ...
    Maca deui
  • A Perkenalan singket pikeun sertifikasi JATE

    A Perkenalan singket pikeun sertifikasi JATE

    1. Definisi sertifikasi JATE: Sertifikasi JATE nyaéta sertifikasi konformitas peralatan telekomunikasi Jepang, anu wajib.Badan sertifikasi nyaéta badan sertifikasi anu kadaptar anu akreditasi ku MIC.Akreditasi JATE meryogikeun tanda sertipikasi ditempelkeun ...
    Maca deui
  • EU RASFF bewara produk kontak dahareun ka Cina

    EU RASFF bewara produk kontak dahareun ka Cina

    Ti April nepi ka Méi 2022, RASFF EU ngabéjaan jumlahna aya 44 kasus ngalanggar produk kontak dahareun, anu 30 ti Cina, anu 68,2%.Di antarana, pamakéan serat tutuwuhan (serat awi, kulit béas, jarami gandum, jsb) dilaporkeun paling loba dipaké dina produk plastik, dituturkeun ku e...
    Maca deui
  • Naon bédana antara sertifikasi FCC sareng sertifikasi UL?

    Naon bédana antara sertifikasi FCC sareng sertifikasi UL?

    1.Naon sertifikasi FCC? Komisi Komunikasi Féderal (FCC) nyaéta agénsi mandiri ti pamaréntah Féderal Amérika Serikat.Diadegkeun dina 1934 ku kalakuan Kongrés Amérika Serikat, sareng dipimpin ku Kongrés.Seuseueurna produk aplikasi radio ...
    Maca deui
  • A Perkenalan singket pikeun Sertifikasi UL

    A Perkenalan singket pikeun Sertifikasi UL

    1. Ngeunaan UL UL mangrupakeun pondok pikeun Underwriter Laboratorium Nyarita Laboratorium Kasalametan UL teh paling wewenang di Amérika Serikat jeung lembaga swasta pangbadagna kalibet dina nguji kaamanan sarta idéntifikasi di dunya.Éta mangrupikeun organisasi profésional anu mandiri, nirlaba anu ngalaksanakeun ...
    Maca deui
  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi ErP?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi ErP?

    1.Perkenalan singket ngeunaan Sertifikasi ErP: Diréktif Produk Berkaitan Énergi Uni Éropa (Diréktif ErP 2009/125/EC) nyaéta diréktif eco-design.Éta manglaku ka sabagéan ageung produk anu meakeun énergi sapanjang siklus hirupna.The ErP Directive boga tujuan pikeun ngamajukeun lingkungan per...
    Maca deui
  • Inggris ngamutahirkeun peraturan anyar ngeunaan pamakean logo UKCA

    Inggris ngamutahirkeun peraturan anyar ngeunaan pamakean logo UKCA

    Logo UKCA mulai berlaku dina 1 Januari 2021. Nanging, pikeun masihan waktos pikeun usaha pikeun adaptasi kana sarat anyar, dina kalolobaan kasus, nyirian CE tiasa ditampi sakaligus dugi ka 1 Januari 2023. Anyar-anyar ieu, pikeun ngirangan beban dina. perusahaan sareng ngagampangkeun kanaékan paménta pikeun c...
    Maca deui
  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi GS Jerman?

    Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sertifikasi GS Jerman?

    1.The Ringkes Bubuka of GS Sertifikasi Sertifikasi GS mangrupakeun sertifikasi sukarela dumasar kana hukum kaamanan produk Jerman sarta diuji luyu jeung EU ngahijikeun standar EN atawa standar industri Jerman DIN.Éta mangrupikeun tanda sertifikasi kaamanan Jerman anu diakui dina pasar Éropa ...
    Maca deui