Warta

  • Harmonized standards for four toy safety directives issued by the European Union

    Standar harmonis pikeun opat arahan kaamanan kaulinan anu dikaluarkeun ku Uni Éropa

    Dina 16 Nopémber 2021, Komisi Éropa (EC) diterbitkeun dina Jurnal Resmi Uni Éropa (OJ) Resolusi palaksanaan (EU) 2020/1992 ngamutahirkeun standar anu harmonis pikeun rujukan dina Toy Safety Directive 2009/48/EC. Ngawengku EN 71-2, EN 71-3, EN 71-4 sareng EN 71-13, anu anyar ...
    Maca deui
  • Eu RAPEX Non-Food Commodities Bulletin – August – October 2021

    Buletin Komoditas Non-Kadaharan Eu RAPEX – Agustus – Oktober 2021

    Ti Agustus nepi ka Oktober 2021, RAPEX ngagagas 376 bewara, di antarana 176 ti Cina, akuntansi pikeun 46.8%. Jenis bewara produk utamana ngalibetkeun Toys, alat-alat listrik, alat-alat pelindung, perhiasan, jsb Tina kasus ngaleuwihan standar, eusi ...
    Maca deui
  • Visit Baoan baby, walk into Anotek

    Nganjang ka Baoan orok, leumpang ka Anotek

    Dina raraga nguatkeun séntral jeung gawé babarengan antara perusahaan brand baoan, ngajalajah jalan baoan sahiji brand kali siklus dual, wakil menteri di baoan panitia pihak distrik united departemén gawé hareup, federasi distrik industri jeung commerce se ...
    Maca deui
  • Warm congratulations to Anbotek on successfully passing CBTL expansion + re-evaluation!

    ucapan salamet haneut ka Anbotek dina hasil lulus ékspansi CBTL + ulang evaluasi!

    Ti 11 Maret nepi ka 15 Maret, tim review ahli ngalaksanakeun CBTL review + review ékspansi item pikeun Anbotek. Ulasan CBTL + Inok ékspansi proyék ieu lulus lancar, nunjukkeun yén manajemén kualitas sareng tingkat téknis tés AMB parantos ngahontal kabisat anu saé pikeun ...
    Maca deui
  • Eu RAPEX Non-Food Commodities Bulletin – March and April 2021

    Buletin Komoditas Non-Kadaharan Eu RAPEX - Maret sareng April 2021

    Dina Maret sareng April 2021, RAPEX ngagagas 402 béwara, anu 172 ti Cina, ngitung 42.8%. Jenis bewara produk utamana ngalibatkeun kaulinan, perhiasan, alat-alat listrik, alat pelindung, pakean, tékstil jeung kategori pakean timely, dapur ...
    Maca deui
  • RoHS supporting standards of China have all been released

    Standar pangrojong RoHS Cina parantos dileupaskeun

    Kalayan nguatkeun peraturan lingkungan dina widang éléktronika sareng listrik, panggunaan zat anu langkung bahaya parantos diwatesan, sareng téknologi deteksi anu énggal sareng langkung maju sareng gancang parantos muncul. Jeung éléktronika domestik ayeuna jeung ele...
    Maca deui
  • Mexican NOM Certification Guide

    Méksiko NOM Certification Guide

    Naon sertifikasi NOM? Produk wajib NOM umumna produk listrik sareng éléktronik kalayan tegangan ac atanapi dc langkung ti 24V. Utamana cocog pikeun kaamanan produk, énergi jeung épék termal, instalasi, kaséhatan sarta tatanén. Produk di handap ieu kedah disertipikasi NOM pikeun diidinan ...
    Maca deui
  • Congratulations to Anbotek for being awarded the best testing laboratory for electronic products

    Gening ka Anbotek pikeun dilélér laboratorium tés pangsaéna pikeun produk éléktronik

    On June 11, Anbotek ieu diondang pikeun ilubiung dina "Game antara Cina jeung Amérika Serikat" acara diayakeun ku Dr Lin Xin of Shenzhen IC Association Industri pikeun ngajajah parobahan The Times dina kombinasi Internet of Things na chip. ...
    Maca deui
  • Suzhou Fair / Anbotek stan menawan tur populér!

    Ngeunaan laboratorium énergi Anyar Anbotek didirikan dina 2004, sarta laboratorium batré énergi anyar diadegkeun dina 2012, wit ...
    Maca deui
  • Introduction of Hunan Anbotek capability

    Bubuka kamampuhan Hunan Anbotek

    Hunan Anbotek minuhan co., LTD. Shenzhen Anbotek minuhan co., LTD. mangrupakeun cabangna sagemblengna dipiboga, diadegkeun dina Maret 2017, tilu fase kalayan total investasi ampir 80 juta, pausahaan ieu lokasina di hunan inspection characteri ...
    Maca deui
  • IEC 62133-2:2017/AMD1:2021 Latest Information 

    IEC 62133-2: 2017 / AMD1: 2021 Émbaran panganyarna 

    Anyar-anyar ieu, IECEE (Komisi Electrotechnical Internasional) ngaluarkeun IEC62133-2: 2017 / AMD1: 2021, nyaéta versi pamutahiran standar iec62133-2: 2017. 1.Dina 7.1.2, waktu shelving suhu konstan ngecas sél nyaéta r ...
    Maca deui
  • Many eu countries have banned bamboo fiber food contact plastic materials and products

    Seueur nagara EU ngalarang bahan sareng produk plastik kontak serat awi

    Dina Méi 2021, Komisi Éropa sacara resmi ngumumkeun yén éta bakal ngabantosan nagara anggota Uni Éropa pikeun ngaluncurkeun rencana wajib pikeun "ngeureunkeun penjualan di pasar bahan plastik sareng produk anu henteu sah anu ngandung serat awi pikeun kontak dahareun". kualitas awi...
    Maca deui