Lab nirkabel & RF

Tinjauan Lab

Lab Frekuensi Radio Anbotek diwangun ku langkung ti 10 ahli téknologi komunikasi nirkabel senior sareng insinyur, kalebet China SRRC, EU RED, US FCC ID, IC IC, Japan TELEC, Korea KC, Malaysia SIRIM, Australia RCM, sareng sajabana langkung ti 40 Nasional sareng sertifikasi produk nirkabel régional.

Kamampuhan Laboratorium

Sistem Tés Bluetooth & Wi-Fi

Sistem uji lengkep EN300328 V2.1.1 anu lengkep anu tiasa diuji parameter kinerja Bluetooth sareng Wi-Fi (802.11a / ac / b / g / n).

Sistem Tés Produk Komunikasi Nirkabel

• Éta tiasa ngalengkepan tés sertifikasi RF ngeunaan pamancar telepon seluler GSM / GPRS / EGPRS / WCDMA / HSPA / LTE anu diaku ku organisasi berwenang internasional, sareng kamampuanana saluyu sareng standar internasional 3GPP TS 51.010-1 sareng TS 34.121;

• Ngarojong GSM quad-band: 850/900/1800 / 1900MHz;

• Ngarojong WCDMA FDD Band I, II, V, VIII band;

• Ngadukung sadaya pita frékuénsi LTE (TDD / FDD);

Sistem Tés SAR

• Ngadopsi DASY5 ti Swiss SPEAG, éta cocog sareng spésifikasi tés SAR global sareng standar, sareng mangrupikeun peralatan scanning anu paling gancang sareng akurat dina pasaran;

• Tés sistem tiasa dianggo pikeun tés sababaraha jinis produk sapertos GSM, WCDMA, CDMA, LTE, WLAN (standar utama IEEE 1528, EN50360, EN50566, RSS 102 masalah5);

• Kisaran frékuénsi tés nutupan 30MHz-6GHz;

Rentang Produk Utama

Produk NB-Lot, Internét tina Hal, intél kecerdasan buatan AI, jaringan mobil, tanpa supir, alat-alat jasa awan, drone, transportasi anu cerdas, anggoan pinter, bumi pinter, supermarket tanpa angkasa, telepon pinter, mesin POS, pangakuan sidik, jalma Pangenal Wajah, cerdas robot, médis pinter, jsb.

Proyék Sértipikasi

• Éropa: EU CE-RED, UkrSEPRO Ukraina, ATC Makédonia.

• Asia: Cina SRRC, Lisensi Jaringan Cina CTA, Taiwan NCC, Jepang TELEC, Korea KCC, India WPC, United Arab Emirates TRA, Singapore IDA, Malaysia SIRIM, Thailand NBTC, Russia FAC, Indonesia SDPPI, Philippines NTC, Vietnam MIC, Pakistan PTA, Yordania TRC, Kuwait MOC.

• Australia: Australia RCM.

• Amérika: US FCC, IC IC, Chile SUBTEL, Mexico IFETEL, Brazil ANATEL, Argentina CNC, Columbia CRT.

• Afrika: Afrika Kidul ICASA, Nigeria NCC, Maroko ANRT.

• Wétan Tengah: Saudi CITC, UAE UAE, Mesir NTRA, Israel MOC, Iran CRA.

• Anu sanés: Sértipikasi Bluetooth Alliance BQB, WIFI Alliance, nirkabel ngecas sertifikasi QI, jsb.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>