Lab Énergi Anyar

Tinjauan Lab

Kalayan targét kinerja "cahaya, ipis, pondok sareng alit" kanggo sababaraha toko batre, pabrik aki parantos ditingkatkeun sareng robih numutkeun tren industri nasional. Batré listrik sareng accu neundeun énergi parantos janten medan perang énggal pikeun pabrik batré. Dina raraga ngungkulan pamutahiran sareng transformasi industri batré, Anbotek parantos nguatkeun inpormasi na pikeun aki-aki panyimpenan énergi sareng laboratorium batré listrik dina taun-taun ayeuna, nyampurnakeun sababaraha instrumen sareng alat uji batréna, ngenalkeun insinyur aki senior sareng téknisi, sareng parantos janten pamimpin dina industri énergi anyar. Asup perjanjian kerjasama strategis.

Kamampuhan Laboratorium

Kauntungan jasa

• Ngaluarkeun laporan tés anu diakui sacara global sareng sertipikat, sareng nyayogikeun jasa dipercepat pikeun ngatasi kabutuhan langsung anjeun; Identitas kaayaan transportasi kargo Litium Batré (UN38.3) sareng laporan SDS.

• Jasa peniléyan kinerja batre, larutan uji propésional khusus pikeun produk anjeun.

• Mobil memutar UAV, mobil golf sapédah listrik, sareng uji batré neundeun énergi sareng solusi pikeun robot aya di payun industri.

• Layanan tés tunggal batré dites sacara ketat numutkeun kaayaan anu disayogikeun ku palanggan sareng laporan profesional dikaluarkeun.

Otorisasi Laboratorium

• CNAS sareng CMA disatujuan

• CQC ditugaskeun laboratorium uji coba

• TUV Rheinland CBTL Laboratorium, TUV Rheinland PTL Laboratorium (UL Standar Saksi Laboratorium)

• Kualifikasi sareng otorisasina pikeun saksi batré Intertek sareng laboratorium pasangan sistem BMS

• laboratorium saksi TUV SUD

Wengkuan Produk

Batré litium, batré litium beusi, sistem panyimpenan énergi rumah tangga, drone, mobil pulas, sapédah listrik, gorobag golf, batré neundeun énergi pikeun robot, batré nikel-hidrogén nikel-cadmium, batré asam-asam, batré primér (batré garing), rupa-rupa Batré sekundér digital, batré neundeun énergi, batré kakuatan, jsb.

Layanan Sértipikasi

CE \ UN38.3 \ Laporan MSDS \ Laporan SDS \ Sertifikasi CQC \ Laporan GB \ Laporan QC \ Sertifikasi CB \ Laporan IEC \ TUV \ RoHS \ Pitunjuk Batré Éropa \ UL \ FCC \ KC \ PSE \ BIS \ BSMI \ Wercs \ ETL \ IECEE \ IEEE1725 \ IEEE1625 \ GS


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>