Laboratorium Bahan Otomotif

Tinjauan Lab

Laboratorium Bahan & Komponén Anboték Automotive Anyar mangrupikeun laboratorium pihak katilu anu ngahususkeun dina uji produk anu patali sareng otomotif. Kami gaduh peralatan ékspérimén anu lengkep, pamekaran téknis anu ngalaman sareng tim uji coba, sareng komitmen pikeun ngabantosan sadaya perusahaan dina industri otomotif ningkatkeun kinerja sareng ngirangan résiko, tina pamekaran produk, produksi, kiriman ka layanan purna jual, pikeun sadaya aspek industri otomotif ranté. Nyayogikeun monitoring kualitas bari nyayogikeun solusi pikeun sababaraha rupa masalah anu dipikaterang sareng disumputkeun.

Kamampuhan Laboratorium

Komposisi Laboratorium

Bahan laboratorium, laboratorium ringan, mékanika laboratorium, laboratorium pembakaran, laboratorium ketahanan, rohangan uji bau, laboratorium VOC, laboratorium atomisasi.

Kategori Produk

• Bahan otomotif: plastik, karét, cet, kasét, busa, lawon, kulit, bahan logam, palapis.

• bagian interior otomotif: panel instrumen, konsol tengah, motong panto, karpét, plafon, curhat AC, kotak panyimpenan, gagang panto, motong pilar, setir, visor panonpoé, korsi.

• Bagian éksternal otomotif: bumper payuneun sareng tukang, gril asupan udara, sisi sisi, uprights, kaca spion, strip sealing, sirip buntut, spoiler, wiper, fenders, lampu perumahan, lightshades.

• éléktronika otomotif: lampu, motor, AC, wiper, saklar, méter, perekam nyetir, sababaraha modul éléktronik, sénsor, tilelep panas, abah-abah kabel.

Eusi Tés

• Tés performa bahan (karasa Rockwell plastik, karasa Shore, tape gesekan, pakean linier, maké roda, hirup kancing, tape awal tape, tangkepan tape, dampak pilem cet, tés gloss, kalenturan pilem, 100 grid test, set komprési, pensil karasa, kandel palapis, resistivity permukaan, resistivity volume, résistansi insulasi, tahan voltase), Light test (lampu xenon, UV).

• Pasipatan mékanis: setrés tarik, modulus tarik, regangan tarik, modulus lentur, kakuatan lentur, kantun kakuatan dampak balok anu didukung, kakuatan pangaruh kantil, kakuatan mesék, kakuatan cimata, kakuatan mesék pita.

• Tés kinerja termal (indéks ngalembereh, beban hawa distorsi panas, suhu pelemasan Vicat).

• Tés kinerja pembakaran (pembakaran interior mobil, pembakaran nangtung vertikal, pelacakan kebocoran listrik, uji tekanan bal).

• Bagian kacapean sareng tés hirup (uji kacapean komposit tarik-torsion, uji ketahanan cecekelan batin otomotif, uji ketahanan switch saklar internal otomotif, uji ketahanan rem otomatis manual, uji tombol hirup, uji ketahanan tahan kotak).

• Tés bau (intensitas bau, kanyamanan bau, sipat bau).

• Tés VOC (aldehida sareng keton: formaldehida, asétaldehida, akolinin, sareng sajabana; séri bénzéna: bénzéna, toluena, étilbenzén, xilén, styrénna, jst).

• Tés Atomisasi (metode gravimetric, metode gloss, metoda halimun).


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>