Manajemén suplai di Cina

Naha anjeun masih hariwang ngeunaan masalah ieu ti supplier Cina?

Supplier management in China

Pilih téknologi Anbotek, 5 kaunggulan pikeun anjeun ngaleungitkeun kasusah

01. Latihan: nyayogikeun suplai sareng syarat pangaturan anu ditargetkeun pikeun produk ka sababaraha nagara.

02. Manajemén matérial: Nyusun standar pengadaan bahan sareng sumber bahan kontrol.

03. Sampling inspeksi produk réngsé: sampling inspeksi produk réngsé, umpan balik pas waktuna sareng perawatan masalah kualitas anu kapendak.

04. Perbaikan: pikeun nyayogikeun bongbolongan pikeun desain produk.

05. Panarimaan: ditampa kedah dilaksanakeun numutkeun syarat kapercayaan palanggan.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>