Luminaires

Luminaires-1
Luminaires-2
Luminaires-3
Luminaires-4
Luminaires-5
Sertipikat Standar
CE EN 55015 EN 60598
FCC Bagéan 15B
PSE J 55015 J60598
RCM AS / NSS CISPR 15
SAA AS / NZS 60598
ROHS 2015-863-EU
CB IEC 60598
Nguji Standar
Ngahontal 1907-2016-EC
Tes panyalindungan IP GB 4208 ; IEC 60529 ; EN 60529
Detéksi simpang GB / T 2423.6 ; IEC 60068-2-27 ; EN 60068-2-27 ;
ERP EU) 2019/2020 EU) 2019/2015
SASO EER SASO 2870: 2018 SASO 2902: 2018
CEC Judul20 Judul24
BINTANG énergi Syarat Program pikeun Lampu (Lampu bohlam) Vérsi 2.1
Métode pangukuran listrik sareng fotometrik LM-79
Pangropéa Lumen sareng tés pangropéa warna LM-80
Pangujian Photobiosafety EN / IEC62471
Tés bahaya bahaya biru IEC TR 62778
TM - 21 laporan TM-21
Pangropéa Lumen sareng tés pangropéa warna LM-84

Produk séjén

Lampu Panggung Lampu Pijar Lampu Pijar Lampu LED Pabean Lampu Lampu Halogén Lampu LED Modul Lampu Jalan Lampu Langsung Lampu Lampu Eunteung Lampu Lampu Senter Lampu Industri Lampu Kepala


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>