FCC Cert

bubuka ringkes

Komisi Komunikasi Federal (FCC)mangrupikeun agénsi bebas tina pamaréntah Féderal Amérika Serikat. Éta didamel taun 1934 ku kalakuan Kongrés Amérika Serikat, sareng dipimpin ku Kongrés.

FCC koordinat komunikasi domestik sareng internasional ku ngendalikeun radio, televisi, telekomunikasi, satelit, sareng kabel. Éta kalebet langkung ti 50 nagara bagian, Columbia, sareng daérah di Amérika Serikat pikeun mastikeun kasalametan produk komunikasi radio sareng kawat anu aya hubunganana sareng kahirupan sareng harta banda. Akreditasi FCC - sertifikasi FCC - diperyogikeun pikeun seueur aplikasi radio, produk komunikasi, sareng produk digital pikeun asup ka pasar AS.

FCC Cert

1. Pernyataan Kasaluyuan:Pihak anu tanggung jawab pikeun produk (pabrikan atanapi importir) wajib nguji produkna di lembaga uji coba anu ditunjuk ku FCC sareng ngadamel laporan tés. Upami produk cocog sareng standar FCC, produk bakal dilabélan saluyu, sareng manual pangguna wajib nyatakeun yén produk éta cocog sareng standar FCC, sareng laporan tés bakal dijaga pikeun FCC pikeun nyungkeun.

2. Daptar pikeun KTP.Kahiji, panawaran pikeun FRN pikeun ngeusian formulir anu sanés. Upami anjeun ngadaptarkeun FCC ID pikeun kahiji kalina, anjeun kedah ngadaptar KODE GRANTEE permanén. Nalika ngantosan persetujuan FCC pikeun ngadistribusikaeun Code Grantee ka Ngalamar, Nu Ngalamar kedah geuwat nguji Peralatanna. FCC parantos nyatujuan Kodeu Grantee ku nalika sadaya FCC anu diperyogikeun kiriman parantos disiapkeun sareng Laporan Tés parantos réngsé. Nu ngadaptar ngalengkepan Formulir FCC 731 sareng 159 online nganggo Kode ieu, laporan tés, sareng bahan anu diperyogikeun. Saatos nampi Formulir 159 sareng kiriman uang, FCC badé ngamimitian ngolah aplikasi kanggo sertifikasi. Rata-rata waktos anu dilakukeun ku FCC pikeun ngolah pamundut KTP nyaéta 60 dinten. Dina akhir prosés, FCC bakal ngirim anu ngalamar Grant Asli sareng ID FCC. Saatos ngalamar kéngingkeun bijil, anjeunna tiasa ngajual atanapi ngekspor produk na.

Pangaturan hukuman

FCC biasana maksakeun hukuman anu kaku kana produk anu ngalanggar aturan. Parna hukumanana umumna cukup pikeun nyieun palaku bangkrut sareng teu tiasa pulih. Janten saeutik pisan jalma anu terang bakal ngalanggar hukum. FCC ngahukum anu ngajual produk haram ku cara ieu:

1. Sadaya produk anu henteu cocog sareng spésifikasi bakal dirampas;

2. Numpukeun denda 100.000 dugi 200.000 dolar ka unggal jalma atanapi organisasi;

3. Hukuman dua kali tina total pendapatan penjualan produk anu henteu berkualitas;

4. Hukuman poéan pikeun unggal palanggaran nyaéta $ 10.000.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>