Pangakuan global CB Cert

bubuka ringkes

IECEE - nyaéta sistem IECEE CB anu silih pikawanoh sistem sertifikat tés dina produk listrik, mangrupikeun salah sahiji sistem kerja IECEE diwangun ku dua tujuan utama sistem CB nyaéta pikeun ngamajukeun persatuan lembaga nasional standar sareng koordinasi standar internasional sareng kerjasama, organisasi sertifikasi produk ngajantenkeun pabrik langkung caket kana cita-cita uji, sababaraha targét anu tiasa diterapkeun, pikeun ngamajukeun perdagangan internasional dina sistem IECEE CB langkung ti 50 anggota langkung ti 70 badan sertifikasi nasional (NCB) perjanjian multilateral babarengan, tiasa ngajantenkeun pelamar ku NCB tangtu sertipikat CBTest sareng laporan tés anu dicandak ku sertifikasi nasional atanapi aksés pasar nagara anggota sanés sistem CB sistem CB dumasar kana standar IEC. Upami standar nagara / daérah target ékspor henteu sapinuhna sareng standar IEC, tés ogé kedah tumut kana nagara / daérah anu nyatakeun bédana nasional.

CB

Pikeun anu ngalamar

Téknologi inpormasi MISC sareng alat-alat kantor (OFF) alat-alat switching kakuatan tinggi (POW) alat panyalindungan instalasi (PROT) trafo kaamanan sareng alat-alat anu sami (SAFE) alat-alat listrik portabel (ALAT) alat hiburan elektronik (CABL) kawat listrik sareng kabel salaku komponén saklar alat kapasitor (CAP) sareng kontrol otomatis pikeun alat-alat rumah tangga (CONT) Éfisiénsi énergi (E3) alat-alat rumah tangga sareng peralatan anu sami (HOUS) aksésoris sareng panyambungna (INST) alat-alat lampu (LITE)

Pikeun anu ngalamar

1. Nalika ngadaptar sertipikat CB, naon syarat pikeun pelamar? Naha sababaraha pelamar sareng sababaraha pabrik dilarapkeun sakali sareng diuji sakali?

Nu ngalamar kedah tiasa nanggung tanggung jawab hukum upami pelamar entitas mandiri anu dipercayakeun agén pikeun ngalaksanakeun sertipikat uji CB, kakuatan pengacara kedah dikintunkeun ka lembaga anu ngaluarkeun lisénsi ku aplikasi pikeun uji sertipikat uji CB tiasa ngajantenkeun liputan produk tina hiji atanapi sababaraha nagara tina hiji atanapi langkung pabrik, tapi masing-masing sertipikat uji CB saluyu upami anu ngalamar ngan ukur hiji aplikasi ngandung langkung ti hiji pabrik, anu ngalamar kedah nunjukkeun unggal alamat pabrik, sareng kedah dikintunkeun pikeun mastikeun yén produk ti pabrik anu béda-béda buktina (pernyataan) anu sami tiasa meryogikeun anu ngalamar ka CB

Nu ngalamar kedah mayar biaya tambahan ka IECEE pikeun tiap sertipikat uji CB anu dikaluarkeun nalika alamat anu aya dina inpormasi pelamar / produsén / pabrikan aya di nagara anggota anu sanés iecee. 2. Naha sababaraha mérek dagang tiasa dianggo kanggo hiji sertipikat CB?

Kumaha upami aya parobihan?

Numutkeun sarat tina aturan IECEE, ti saprak 1 Januari 2006, unggal sertipikat CB ngan tiasa pakait sareng hiji mérek mérek, sareng unggal unit aplikasi ngan ukur tiasa ngandung hiji nami Merek. Upami produk na ngagaduhan sababaraha mérek mérek,

Upami anu ngalamar kedah mastikeun yén ngalebetkeun mérek dagang parantos didaptarkeun atanapi saatos otorisasina tina anu gaduh mérek dagang upami éta anu ngalamar kanggo anu ngagaduhan mérek dagang anu diidinan dianggo, anjeun kedah ngagaduhan sertipikasi otorisasina anu relevan upami mérek dagangna dirobih, anu ngalamar kedah ngalebetkeun ka lembaga anu ngaluarkeun lisénsi aplikasi parobihan anu tepat waktuna sareng nyayogikeun buktina yén kaayaan ku lembaga anu ngaluarkeun lisénsi wajib, saluyu sareng pamrosésan, nomer parobihan henteu ngajantenkeun watesan 3. Hal-hal sanés anu peryogi perhatian:

Kusabab uji coba CB didasarkeun kana standar IEC, aya sababaraha henteu anggota CB, salami aturan sareng peraturan na didasarkeun kana standar IEC pikeun nguji produk, ogé tiasa dikenal béda dina sertipikat CB sareng laporan uji kana uji standar nasional hasilna sakumaha saatos ngalampirkeun laporan uji, supados lengkep sareng efektif kongrés pasar udagan nolak nampi sertipikat CB / laporan bakal diperyogikeun pikeun ngirimkeun deui sampel, atanapi ka uji lokal, ieu bakal manjangkeun waktos pangakuan sareng nyéépkeun langkung janten nalika biaya perusahaan ngalamar Sértipikat CB, éta kedah pinuh ngémutan lingkup penjualan, dugi ka produk NCB sareng CBTL dipiharep tiasa ngekspor nagara sareng daérah, supados mupus standar nasional anu béda, CBTL dina tés eusi bédana nasional anu aya hubunganana salaku tés, sakali uji tina béda nasional, hindarkeun panggunaan sertipikat sertifikasi CB sareng laporan pikeun ngalamar luar negeri, patepung moal disatujuan

Pamakéan sertipikat CB sareng laporan

1. Pamakéan sertipikat tés CB sareng sertipikat tés CB ngan ukur kusabab laporan uji CB dina waktos anu sami nalika nganggo anu gaduh sertipikat anu sah tiasa langsung dianggo pikeun sertipikat uji CB sareng laporan uji pikeun anggota sanés ti sertifikasi nasional anu Sistem IECEE CB - Anggota sistem CB sareng inpormasi kisaran pangakuan, tingali url ieu: http://members.iecee.org/iecee/ieceemembers.nsf/CBTLs?

OpenView 2. Periode sertip uji CB validitas IECEE pikeun sertipikat uji CB mangrupikeun aturan anu sah henteu sacara éksplisit disatujuan NCB tapi biasana waktos langkung ti tilu taun sertipikat uji CB pikeun bantahan 3. Produk logo CB CB logo henteu tiasa langsung dianggo dina promosi bisnis, sapertos nyetak dina bungkusan produk tapi sertipikat kedah aya dina surat bisnis tingal anu mésér kéngingkeun sertipikat uji CB,

4. Ngaleupaskeun inpormasi sertipikat tés CB saatos kéngingkeun ijin ti pelamar sertipikat, bagian tina inpormasi sertipikat tés CB bakal diterbitkeun di daérah kabuka halaman wéb IECEE.

Fasilitasi pelamar sareng url pamundut palangganna sapertos kieu: http: // sertipikat.iecee.org/ 5. Sertipikat uji CB sareng ngalaporkeun parobihan nami a) alamat parobihan pabrik anu ngalamar tiasa nyayogikeun dokumén anu aya hubunganana, dilarapkeun kana lisénsi lembaga anu ngaluarkeun, parobihan sapertos kitu teu aya wates jumlahna, agénsi anu ngaluarkeun lisénsi pikeun sertipikat tetep nomer sertipikat asli saatos ahiran A1, A2, A3, jsb ogé eusi sertipikat sareng alesan parobihan dina tambahan inpormasi nunjukkeun yén b) robahan komponén konci sareng bahan baku

Upami bagian konci atanapi bahan baku dirobih, panawarkeun parobihan ka organ anu ngaluarkeun lisénsi sareng nyayogikeun bahan téknis pikeun perobihan. Organ anu ngaluarkeun lisénsi nunjuk organ pangujian pikeun ngaluarkeun laporan uji bédana.

Ngarobih jumlahna dugi ka tilu kali, langkung ti tilu kali kedah dikaluarkeun sertipikat uji CB anyar no. 6. prosés sértipikat uji coba CB uji sengketa nanganan anu ngalamar ngagaduhan otoritas pelepasan wajib ngaluarkeun sertipikat CB anu dina prosés kéngingkeun pangakuan NCB sanés anu ditaroskeun sareng / atanapi disatujuan, anu ngalamar, mimiti sadayana, nyungkeun persetujuan NCB atanapi tés NCB fasilitas pikeun alesan khusus upami pangakuan laporan uji CB sababaraha kontén téknis ragu, anu ngalamar kedah aktip ngahubungi agénsi anu ngaluarkeun lisénsi sareng / atanapi lembaga uji coba umpan balik,

Ngabéréskeun masalah babarengan dumasar kana kaayaan anu sabenerna. Upami anu ngalamar pendakan teu adil nalika nganggo sertipikat CB, anjeunna kedah merhatoskeun pikeun ngajaga buktina sapertos surat anu lebet sareng masihan tanggapan ka agénsi anu ngaluarkeun lisénsi. Agénsi anu ngaluarkeun lisénsi bakal nyandak tindakan anu kalebet tapi henteu diwatesan ku filing banding ka dewan banding IECEE numutkeun sengketa éta.

Kauntungan Anbotek

Salaku laboratorium CBTL handapeun NCB TUV RH JP, ambo tiasa langsung ngaluarkeun laporan uji CB dina bidang sapertos lampu IT batre sareng aki-aki, anu tiasa nyingkat siklus sertifikasi pikeun palanggan


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>