Uni Éropa RoHS Cert

bubuka ringkes

RoHS mangrupikeun standar wajib anu diatur ku panerapan Uni Éropa sareng judul lengkepna nyaéta arahan Zat Bahaya anu ngawatesan panggunaan Bahan Bahaya dina alat-alat listrik sareng éléktronik. Standarna parantos dilaksanakeun sacara resmi ti saprak 1 Juli 2006. Hal ieu biasana dianggo pikeun ngatur matéri sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik pikeun ngajantenkeun langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkunganana. Standarna tujuanna pikeun ngaleungitkeun kalungguhan, raksa, cadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromér sareng éter diphenyl polybrominated tina produk listrik sareng éléktronik.

core_icons8

<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>