PSE Cert di Jepang

bubuka ringkes

Cara pikeun kéngingkeun sertifikasi PSE Jepang perusahaan Cina kalayan langkung seueur nagara anu ngagabung kana WTO, supados saluyu sareng standar internasional, seueur nagara parantos nyusun undang-undang sareng peraturan konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan dina kaamanan sadaya jenis barang pikeun ngawatesan indikator téknis, boh pikeun nangtayungan industri sorangan sareng tingkat pasar, ogé ngawangun halangan téknis tinangtos ti 1 April 2001 produk listrik (DENTORL) sacara resmi robih namina pikeun ngendalikeun polah kaamanan produk listrik (DENAN) bénten sareng perjanjian sateuacanna ngeunaan undang-undang sareng sistem pangaturan sistem kontrol, sistem anu énggal bakal dilakukeun ku organisasi henteu resmi pikeun mastikeun kasalametan produk Dina hiji bulan saatos dipésér, pembeli Jepang kedah ngadaptar sareng menteri ékonomi, perdagangan sareng industri Jepang (METI) sareng nyatakeun yén sadayana listrik sareng produk éléktronik anu didaptarkeun dina katalog DENAN anu dijual di Jepang kedah lulus sertifikasi PSE. Henteu listrik khusus produk (produk henteu ditangtoskeun), kalebet 338 jinis produk listrik khusus produk kedah diijinkeun ku menteri ékonomi Jepang tina badan sertifikasi pihak katilu dina hal produk sareng alat uji pamariksaan pabrik, panerbitan sertifikasi PSE, sertifikasi valid antara 3 dugi 7 taun, sareng dina produk anu dilabélan ku intan PSE produk listrik non spésifik dibuktikeun ku pamariksaan diri sareng nyatakeun kasaluyuan produk, sareng dilabélan ku lingkaran PSE dina produk.

PSE

Wengkuan sertifikasi

Tingali halaman wéb PSE ngeunaan PSE pikeun tautan: https: //www.meti.go.jp/english/policy/economy/consumer/pse/03.html

Tingali halaman wéb rhombus PSE pikeun tautan: https: //www.meti.go.jp/english/policy/economy/consumer/pse/02.html


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>