Eu CE Pasti

bubuka ringkes

Sertifikasi CE mangrupikeun sarat utami, mangrupikeun inti tina arahan Éropa di Uni Éropa dina 7 Mei 1985, (85 / C136 / 01), metode koordinasi téknologi anyar sareng standar resolusi anu diperyogikeun salaku tujuan ngarumuskeun sareng ngalaksanakeun diréktif ngagaduhan hartos khusus, anu dugi ka produk henteu ngabahayakeun kasalametan sato manusa sareng produk dina hal syarat-syarat kaamanan dasar, tibatan sarat kualitas umum, paréntah koordinasi ngan ukur sarat utama, sarat paréntah umum nyaéta tugas standar Upami produk nyumponan sarat utama diréktif anu aya hubunganana, tanda CE tiasa ditambihan, sanés mutuskeun naha tanda CE tiasa dianggo numutkeun sarat kualitas umum standar anu aya hubunganana

EUCE

Kabutuhan ngadaptar pikeun sertifikasi CE

Sértipikasi CE, produk pikeun sadaya nagara di pasar Éropa pikeun dagang nyayogikeun spésifikasi hasil ngahijikeun, mempermudah prosedur perdagangan produk nagara mana waé pikeun lebet daérah perdagangan bébas Éropa kedah sertifikasi CE, produk dilabélan ku tandana CE sareng produk sertifikasi CE kana Uni Éropa sareng zona perdagangan bébas nagara-nagara Éropa ngalirkeun CE nyatakeun yén produk parantos ngahontal diréktur eu peryogi syarat kaamanan; Mangrupikeun jenis komitmen perusahaan ka konsumén, anu ningkatkeun kapercayaan konsumen kana produk. Produk tandana CE bakal ngirangan résiko dijual di pasar Éropa.

Résiko ditahan sareng ditalungtik ku bea cukai; Résiko ditalungtik sareng diurus ku lembaga pangawas pasar; Résiko dituduh ku raka pikeun tujuan kalapa.

Mangpaat ngadaptar pikeun sertifikasi CE

Jumlah sareng kompleksitas undang-undang, peraturan sareng standar harmonisasi ngajantenkeun ide hemat waktos, hemat tanaga kerja sareng pengurangan résiko pikeun kéngingkeun bantosan ti lembaga-lembaga anu ditunjuk eu. Kéngingkeun sertipikat CE anu ditunjuk ku eu, anu tiasa ngamaksimalkeun kapercayaan konsumén sareng régulator pasar; Épéktip tiasa nyegah mecenghulna tuduhan anu teu tanggung jawab éta; Dina kasus litigasi, sertipikat CE tina lembaga anu ditunjuk eu bakal janten bukti téknis kalayan pangaruh hukum.

Parentah tandana CE

Dina taun-taun ayeuna, di daérah ékonomi Éropa (Uni Éropa, anggota asosiasi perdagangan bébas Éropa, kacuali Swiss) dina penjualan produk di pasar, panggunaan tanda CE beuki ningkat, tanda CE dilabélan ku komoditi nyatakeun éta saluyu sareng kasalametan sareng kasihatan, perlindungan lingkungan sareng perlindungan konsumen, sareng serangkaian arahan Éropa pikeun nyatakeun sarat sakumaha dina bulan Désémber 1997, diréktif ec ngaluarkeun CE tandaan sapertos kieu.

Parentah mékanis instruksi voltase rendah éléktromagnétik instruksi kompatibilitas bahan wangunan instruksi alat tekanan paréntah paréntah noise instruksi kapal pesiar instruksi lift instruksi ledakan-buktina instruksi alat médis instruksi alat pelindung pribadi instruksi komunikasi nirkabel instruksi gas ngukur instruksi instrumen.

Wengkuan sertifikasi CE

Tanda CE diperyogikeun ku nagara-nagara EU sareng EEA. Dugi ka Januari 2013, Uni Éropa gaduh 27 nagara anggota, nyaéta

Austria, Bélgia, Dénmark, Finlandia, Perancis, Jérman, Yunani, Irlandia, Italia, Luxemburg, Walanda, Portugal, Spanyol, Swédia, Inggris (Britania Raya), Éstonia, Latvia, Lituania, Polandia, Céko, Slowakia, Hungaria, Slovenia, Malta, Siprus, Romania, Bulgaria.

Tilu anggota EFTA: Islandia, Liechtenstein, Norwégia

Nagara semi-eu: Turki

Dokumén téknis pikeun disiapkeun pikeun sertifikasi CE

1. nami sareng alamat pabrikna (wawakil anu berwenang tina eu (agén resmi eu) AR), nami sareng modél produk, jst; 2. Manual operasi produk; 3. Dokumén desain kaamanan (kalebet ngagambar struktur konci, nyaéta gambar desain ngagambarkeun jumlah sareng kandel lapisan insulasi clearance jarak pendakian); 4. Kaayaan téknis produk (atanapi standar perusahaan) sareng pendirian data téknis; 5. Diagram skéma sareng diagram circuit pakakas listrik; 6. Daptar komponén konci atanapi bahan baku (punten pilih produk nganggo tanda sertifikasi Éropa); 7. Laporan Nguji; 8 sertipikat relevan dikaluarkeun ku NB, otoritas sertifikasi otorisasi Uni Éropa (pikeun modeu sanés anu sanés modeu A); 9 sertipikat pendaptaran produk di EU (pikeun sababaraha produk sapertos alat médis Kelas I, IVD biasa alat médis diagnostik vitro); 10. Déklarasi CE pikeun minuhan (DOC)

Jenis produk sertifikasi CE

1. sertifikasi CE kakuatan: komunikasi kakuatan saklar daya charger tampilan kakuatan LED kakuatan LCD kakuatan UPS UPS, jsb.

2. sertifikasi CE tina lampu: lampu gantung, lampu track, lampu halaman, lampu tangan, lampu handap, lampu LED lampu, lampu, lampu spot LED, lampu bohlam LED, lampu gril, lampu akuarium, lampu LED, lampu LED, lampu hemat energi , Lampu T8, jsb.

3. CE sertifikasi perkakas bumi: kipas, ketel listrik, stereo, TV, mouse, vacuum cleaner, jsb.

4. sertifikasi CE éléktronik: router earplug, batré telepon sélulér, laser pointer, vibrator, jsb.

5. produk komunikasi sertifikasi CE: telepon darat telepon mesin ngawalon mesin utama sareng mesin fax kartu antarmuka data data sareng produk komunikasi anu sanés

6 produk nirkabel sertifikasi CE: produk Bluetooth BT tablet nirkabel keyboard nirkabel radio, nyarios, maca sareng nyerat mouse nirkabel transceiver radio mikropon nirkabel alat jaringan nirkabel sistem transmisi gambar nirkabel sareng produk nirkabel daya rendah sanés, jst;

7. CE sertifikasi produk komunikasi nirkabel: 2G telepon sélulér 3G handphone 3.5g telepon sélulér telepon DECT (1.8g, 1.9g band) nirkabel walkie-talkie, jst.

8. sertifikasi CE mékanis: mesin bénsin mesin las listrik mesin pengeboran mesin mesin coét mesin rumput hejo mesin angkat mesin punch mesin cuci buldoser mesin cuci piring mesin cai cai alat-alat mesin bungkus mesin bungkus mesin bungkus mesin pérsin mesin muter bor mesin dahareun beusi tina mesin rumput, sareng sajabana;

9. CE sertifikasi alat médis

Bewara pikeun sertifikasi CE

Kudu ngalakukeun sertifikasi CE, perhatoskeun pikeun milari badan sertifikasi CE, saatos uji coba produk anu mumpuni ngalangkungan sertifikasi CE leres-leres sertifikasi CE, uji coba ember shenzhen Anbotek benten sareng saham CE / konsultasi CE sareng perusahaan konsultasi CE, éta ngagaduhan mandiri profesional laboratorium, pangalaman anu euyeub dina sertifikasi CE, tiasa nyayogikeun jasa mandeg komprehensif sareng uji coba sareng sertifikasi, Inggris sareng nagara-nagara Amérika Serikat58 sareng daérah, kalebet Jérman, parantos ngahontal pasatujuan pangakuan, sareng laporan uji ngagaduhan kredibilitas internasional. Salaku perusahaan sertifikasi CE tina organisasi sertifikasi CE anu berwibawa, éta mangrupikeun laboratorium pihak katilu pikeun standarisasi hukum TUV Jerman, sareng éta tiasa janten agén sertifikasi tuv-ce Jérman.

Sertifikasi Uni Éropa CE pikaresep saham uji coba Anbotek, wilujeng ngalaksanakeun konsultasi produk CE sareng sertifikasi produk CE

Anbo co co., LTD nyayogikeun ampir sadaya tés produk instruksi CE sareng sertifikasi, supados tiasa nyumponan sarat pabrik pikeun nempelkeun tanda CE. Anbo mangrupikeun otoritas sertifikasi CE di shenzhen. Upami anjeun resep kana inpormasi salajengna ngeunaan sertifikasi CE, mangga ngahubungan kami di 0755-26014755 / 26066440


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>