SAA sareng RCM Cert di Australia sareng Selandia Anyar

bubuka ringkes

Produk listrik anu dikirimkeun ka Australia kedah saluyu sareng sarat kasalametan listrik sareng kasaluyuan éléktromagnétik, pikeun sababaraha produk ogé kedah sesuai sareng sarat konsumsi kakuatan MEPS Australia di Australia, sistem tanggung jawab kaamanan listrik sistem evaluasi anu mumpuni pikeun nagara atanapi kabupaten, masing-masing badan sértipikasi numutkeun rencana kaamanan sertifikasi hasil ngahijikeun Tatar dina kesatuan listrik produk listrik dibagi kana sarat pikeun nyatakeun sareng henteu kedah nyatakeun kelas kadua kedah nyatakeun dina kategori produk listrik kedah saluyu sareng standar kaamanan Australia anu relevan sareng badan sertifikasi nagara. sertipikat sertifikasi henteu kedah nyatakeun dina kategori penjualan produk listrik sateuacan tanpa persetujuan.

Nanging, pangecér, pabrik sareng importir kedah ngajamin kasalametan listrik produk sapertos di Australia, sarat kasaluyuan éléktromagnétik dikawasa ku arsitéktur kompatibilitas éléktromagnétik (polah komunikasi radio taun 1992) sadayana dina kerangka produk listrik kedah saluyu sareng Standar Australia sareng C - Tanda centang ti hak komunikasi pertahanan Australia hak logo RCM ogé tiasa dianggo pikeun nyumponan sarat kaamanan listrik sareng kasaluyuan éléktromagnétik dina waktos anu sami sareng naon waé produk tag kaamanan Australia pikeun Selandia Anyar mikawanoh badan Standar Australia pikeun Standar Australia Internasional Terbatas, baheula Asosiasi Standar Téknik Komanwel Australia didirikeun taun 1992, dirobah janten Standards Association of Australia (SAA) di 1929.

RCM

Sertifikasi Australia bakal disebat sertifikasi SAA numutkeun kana Standar anu dirumuskeun ku SAA

SAA dijantenkeun Standards Australia di 1988 sareng dirobih tina asosiasi ka perusahaan Terbatas di 1999. SAA mangrupikeun perusahaan anu mandiri sareng henteu ngagaduhan hubungan langsung sareng pamaréntahan, sanaos pamaréntah féderal sareng nagara mangrupikeun anggotana.

Nanging, AS dina infrastruktur téknis naon waé nagara hartosna pentingna kerjasama anu caket sareng pamaréntah sareng diperyogikeun pikeun mastikeun hal ieu, ti saprak 1988, nota pamahaman antara SAA sareng pamaréntah féderal ngaku yén SAA mangrupikeun organisasi pangluhurna Australia standar lembaga non-pamaréntahan dina mémo éta, nunjukkeun yén standar pikeun saluyu sareng sarat WTO, janten gaduh perjanjian anu nunjukkeun yén nalika standar internasional anu cocog parantos aya, anjeun henteu kedah netepkeun standar anyar Standar Australia Australia dugi ka awal AS, standar gabungan Australia sareng Selandia Anyar mangrupikeun standar AS / NZS.

Standar Australia sareng Selandia Anyar dina dasarna saluyu sareng IEC (ayeuna 33,3% standar Australia saluyu sareng standar nasional), tapi aya sababaraha bédana nasional, sapertos kusabab lokasi geografis, standar sababaraha produk ( sapertos penggemar) kedah diperhatoskeun numutkeun iklim tropis.

Alam: Sukarela (Sukarela)

Syarat: kaamanan sareng EMC

Tegangan: 240 lowongan

Frékuénsi: 50 hz

Anggota sistem CB: leres

Ibu kota anu ngaluarkeun sertipikat SAA

1. The Queensland: Q0511232. Australia Kulon: W20153. Victoria: V99 V052124. New South Wales: NSW22736, N190225. Australia Kidul: S1, S4426. Karuhun: T051237. Téritori Ibukota Australia: A050 Ngan ukur tilu nagara bagian, Queensland, Victoria sareng New South Wales, anu nampi aplikasi ti luar negeri.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>