TUV sud patali Cert

bubuka ringkes

TUV kidul ka Cina, gancang ngawangun pangaruh mérek. Éta parantos nyetél laboratorium di Cina kidul. Ti saprak 2004, éta parantos ngawangun kerjasama anu jero sareng caket sareng pamariksaan anbotek. Anbotek laun-laun janten saluran anu berwibawa, gancang sareng propésional pikeun konsumén pikeun ngajukeun sertifikasi TUV UPS, adaptor listrik sareng lampu. Pangujian Anbotek parantos janten mitra strategis kelompok kidul TUV salami mangtaun-taun, volume bisnis anu pangpayunna di industri, sareng parantos janten laboratorium koperasi anu pangsaéna di Cina kidul di taun 2009, 2010, 2011 sareng 2012. Nguji Anbotek parantos hasil sareng gancang dilarapkeun pikeun sertifikasi kidul TUV pikeun ampir 500 perusahaan, anu parantos dikenal ku konsumén.

tuv

Pangujian Anbotek ngabantosan anjeun gampang kéngingkeun sertifikasi TUV genep alesan

Alesan hiji kaunggulan aplikasi paket - sakumpulan conto uji saksi, lulus sakali, pondokkeun siklus sertifikasi, sahingga anjeun tiasa nyetél pikiran pikeun gancang kéngingkeun sababaraha sertipikat anu dikaluarkeun ku TUV, supados produk anjeun gancang dijual sakitar dunya;

Alesan 2: siklus sértipikasi sareng biaya gaduh daya saing inti --TUV nyayogikeun anbotek sareng tim rékayasa sareng perwira visa na, sareng masihan prioritas pikeun nanganan sagala jinis kasus sareng kabutuhan sertifikasi, supados mastikeun yén penilaian biaya sareng siklus sertifikasi parantos atra kaunggulan tibatan sasama.

Anbotek kalayan euyeub dina waktos anu sami pangalaman pamrosésan angkatan tipe pipa, kasus jaman garansi, biaya alesan langkung kompetitif tilu kaunggulan jasa hiji-eureun - koéktor anbotek nyayogikeun standar produk komprehensif instruksi piwuruk komponén pikeun paréntah tarjamahan dokumén aplikasi perbaikan pananggulangan panungtun audit pabrik, sapertos jasa one-stop;

Alesan kaopat: jasa VIP kelompok TUV ekslusif - kéngingkeun kahormatan pikeun pasangan anu hadé pikeun TUV salami opat taun berturut-turut, ngaraosan perlakuan pangluhurna Tingkat Pertama, pikeun mastikeun yén aplikasi kami pikeun tiap proyek tiasa dipeunteun pisan sareng perlakuan VIP;

Alesan 5: difokuskeun bidang sertifikasi TUV salami 10 taun - langkung ti 100 kasus anu suksés unggal taun, mahir dina kamampuan prosés aplikasi TUV pikeun gancang nungkulan masalah sareng kerjasama tim TUV anu pohara ngacapruk, sahingga prosedur aplikasi anjeun anu lesu janten saderhana sareng tiasa diatur;

Alesan 6: hubungan anu caket antara lembaga anu ngaluarkeun sertipikat - saham uji anbotek sareng manajemén senior kunjungan bursa TUV Jerman sareng komunikasi sababaraha kali unggal taun, sahingga urang tiasa ngawasa sumberdaya sertifikasi inti sareng ngajantenkeun operasi TUV langkung merenah sareng saluyu sareng paménta pasar

Ngahargaan kerjasama TUV sareng anbotek

Mitra pangalusna TUV pikeun Afrika Kidul di 2009, 2010, 2011 sareng 2012

TUV and ambo cooperation honor
TUV and ambo cooperation honor2

<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>