LFGB

bubuka ringkes

Hukum Jérman ngeunaan Pangaturan Pangan sareng Komoditas, ogé dikenal salaku Hukum Pangaturan Pangan, Produk Tembakau, Kosmétik sareng Komoditas Lainnya, mangrupikeun dokumen hukum dasar anu paling penting dina bidang manajemén kabersihan pangan di Jérman.

Éta patokan sareng inti tina undang-undang sareng peraturan kabersihan kadaharan khusus sanés. Peraturan ngeunaan kadaharan Jérman pikeun ngalakukeun jinis panyediaan umum sareng dasar, sadayana dina dahareun pasar Jerman sareng sadayana nganggo katuangan

Komoditas anu aya hubunganana kedah saluyu sareng bekel dasarna. Bagian 30, 31 sareng 33 Undang-Undang nangtoskeun sarat pikeun kasalametan bahan dina hubungan pangan:

• Bagian LFGB 30 ngalarang komoditas anu ngandung bahan toksik anu bahaya pikeun kaséhatan manusa;

• Bagian LFGB 31 ngalarang zat anu ngabahayakeun kasihatan manusa atanapi mangaruhan penampilan (mis. Migrasi warna), bau (sapertos migrasi amonia) sareng rasa (mis. Migrasi aldehida) tuangeun

Mindahkeun tina bahan kana dahareun;

• Bagian LFGB 33, Bahan anu aya hubunganana sareng tuangeun moal tiasa dipasarkeun upami inpormasi nyasabkeun atanapi ngagambarkeunana henteu jelas.

Salaku tambahan, panitia penilaian résiko Jérman BFR nyayogikeun indikator kaamanan anu disarankeun ngalangkungan studi unggal bahan kontak pangan. Ogé ngemutan sarat tina LFGB Bagéan 31,

Salaku tambahan pikeun bahan keramik, sadaya bahan kontak kadaharan anu diékspor ka Jérman ogé diperyogikeun kanggo lulus tés sénsil pikeun sakabéh produk. Babarengan sareng sarat kerangka LFGB, peraturan ieu mangrupikeun sistem pangaturan bahan bahan Kontak kadaharan di Jerman.


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>