Cina SRRC Cert

bubuka ringkes

Numutkeun Peraturan administrasi impor alat-alat transmisi Radio sareng produksi Peraturan manajemén alat-alat transmisi Radio, dina raraga nguatkeun manajemén impor sareng produksi alat-alat transmisi Radio, sadaya Républik Rahayat Tiongkok ngekspor alat-alat transmisi Radio , atanapi di daérah Républik Rahayat Tiongkok (kalebet produksi uji coba) produksi alat-alat transmisi Radio, kedah dilaksanakeun ku Komite manajemen Radio nasional, Komite Regulasi Radio Nagara, SRRC) pikeun ciri-cirina persetujuan jinis transmisi pikeun Radio ngirimkeun sertipikat persetujuan jinis peralatan anu dikaluarkeun ku. Kodeu persetujuan modél kedah dituduhkeun kana mérek pakakas tilas pabrik. Alat-alat transmisi radio dihartikeun salaku komunikasi radio, navigasi, posisi, panunjuk arah, radar, kadali jarak jauh, panginditan jauh, radio , televisi, sareng kakuatan mikro (pondok) dina pakakas saderek sadayana ds gelombang radio, sapertos industri, panilitian ilmiah, tapi henteu kalebet peralatan médis radiasi gelombang éléktromagnétik, sistem transportasi listrik, jalur listrik tegangan tinggi sareng alat-alat listrik sanés, sareng sajabana. Ayeuna aya ku kementerian industri informasi Administrasi radio ngaidéntifikasi tés lembaga nyaéta: Pusat Pamantauan Radio Nagara (SRMC).

srrc

Eusi tés utami: kasalahan fase RMS; Toleransi frékuénsi; Kontrol kakuatan; Spéktrum modulasi kaluaran Rf;

Émisi stray konduksi; Puncak kasalahan fase; Daya rata-rata luhur; hubungan kakuatan waktos burst;

Spéktrum switching kaluaran Rf; Sénsitip référénsi statis; Émisi sesat radiasi;


<a href = ''> 客服 a>
<a href = 'https: //en.live800.com'> live chat a>